Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Stonus Vízálló Alátét Háziállatok Számára 2db (Barna, Szürke)

Nedvszívó betét a padló, szőnyeg, kanapé, kutyaágy vagy saját ágy védelmére. Kötelező, ha nem tudod kivinni kisállatodat

Légáteresztő, könnyen tisztítható, csúszásmentes vízálló betéttel gondoskodjon otthona tisztaságáról és kutyája kényelméről.

Biztosítja a szivárgásmentességet, tisztán és szárazon tartja a környező területet.

Méret: 70 x 80 cm

Raktáron: 57 db
Részletek

Tökéletes kisállathordozóhoz, kutyaágyhoz vagy egyszerűen padlóra vagy bútorra

A vízálló betét bárhol, bármilyen felületen használható. Utazáshoz is jó – otthonérzetet ad kutyájának.

Tartsa otthonát tisztán és szagmentesen! Ezek a vízálló betétek tisztán tartják otthonát, és mentesek a házi kedvencek vizeletszagától.

Felszívja és elzárja a folyadékot! Tisztán tartja házi kedvenceit, padlóját, miközben biztosítja kedvence kényelmét.

Csak a legjobbat kedvencének! Ezek a kölyökpárnák légáteresztőek és bőrbarátok, lehetővé téve, hogy kedvencei jól érezzék magukat, így csökkentve annak az esélyét, hogy megtagadják a betétek használatát.

Tartósan készült: Ennek a betétnek a tartós kialakítása tartós. Még a legjátékosabb kutyáknak is ellenáll.

Helyet takarít meg az összecsukható kialakításnak köszönhetően: Egyszerűen összehajthatja az alátétet és tárolhatja. Vékony kialakításának köszönhetően ideális kis lakásokba vagy utazáshoz.

Tisztán tartja otthonát: Nincs többé állandó felmosás, ez a párna mindent elkap. A levegő szabadon kering, megakadályozva a nem kívánt szagok és kellemetlen érzések kialakulását.

Többcélú betét: A párna elzárja a nedvességet, és megakadályozza, hogy a padlóra vagy a bútorra szivárogjon. Használható kölyökkutyák képzésére, használható játszótérnek, alváshoz vagy utazáshoz.

Adatok
Cikkszám:
X0018BZQK7
Tömeg:
1 kg/db