Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

SteamOff Körömlakk- és Géllakk Eltávolító

Ez a köröm- és géllakkeltávolító gép hatékony és kíméletes megoldást kínál a manikűr és géllakk eltávolításához. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető. Gyors és hatékony módon távolítja el a lakkot anélkül, hogy kárt tenne a természetes körömlemezben. Változtatható sebességű funkciójával könnyedén szabályozható az eltávolítás folyamata. Könnyen tisztítható, tartós és hosszú élettartamú. A tökéletes választás szalonokban és otthoni használatra egyaránt, garantálva a professzionális eredményt és a kényelmes manikűr élményt.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 20 db
Részletek

Termékleírás:

Könnyen használható: ez a manikűrgép automatikus, körömlakk és géllakk eltávolítására szolgál. Minden program fix, be kell tenni a kezét a gépbe. (Használat előtt kérjük, reszelje le körömreszelővel a fedőlakkot)
Biztonságos és ártalmatlan:  Gőz használatával. a körömlakk eltávolítás nem károsítja a bőrt. A hő és a vízgőz kombinációja segít lágyítani a gél körömlakkot. Biztonságosabb és egyszerűbb, mint a hagyományos körömlakklemosók.
Gyors és időtakarékos: 5 köröm körömlakkja azonnal lemosható, a zselé pedig rövid időn belül eltávolítható. A LED gél kb. 5 perc és az UV-gél kb. 10 perc időtartam. A körömzselét otthon is eltávolíthatja és manikűrözhet, sok időt és pénzt takarít meg.
Kérjük körömreszelővel reszelje le a zselés lakkot, másodszor öntsön acetonos körömlakklemosót a gépbe, az acetonos folyadékból gőz lesz, hogy puhítsa a körömzselét, végül a kutikula nyomógombbal könnyen eltávolítható.
Egyszeri ötujjas kivitel: Ideális különféle körömtípusok eltávolításához, beleértve a körömlakkot, akril körmöt, sellakot, akrilt és egyebeket. 1 x körömlakklemosó gép, 1 x tápkábel, 1 x adapter, 4 tömítőgyűrű, 2 vizestál.

Adatok
gtin:
X0018R5BO7
Cikkszám:
X0018R5BO7
Tömeg:
1 kg/db