Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Smorkids Szivárványos Karcpapír

A szivárványos karcpapír a kreativitás és színpompás ötletek forrása. Kiváló minőségű papír, amely élettel teli, élénk színekben pompázik, mint egy szivárvány. Ideális rajzoláshoz, festéshez vagy kézműves projektekhez. A gyerekek és művészek számára inspiráló paletta, amelyen a színek vibrálása ösztönzi a kreatív kifejezést. Tartós, sima felülete lehetővé teszi a könnyű ecsetvonásokat és tollazásokat. A szivárványos karcpapír varázslatos élményt nyújt minden alkotónak.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 6 db
Részletek

Nyisd meg a művészi tehetséget: Ez a kaparós készlet bemutatja törekvő művészedet a színek és a design világába. Dörzsölje meg a szivárványkarcpapírt, hogy élénk színeket tárjon fel. Rengeteg darab közül választhat, gyermeke fantáziájára bízva.A Scratch művészeti papír megkönnyebbülést nyújt más művészeti projektek zűrzavarán. Nézze meg, ahogy kicsinye egész évben lebilincselő dizájnokat készít. Mutassa be a gyerekek karcművészeti remekeit háza táján, hogy mindenki élvezhesse.
Képernyő nélküli szórakozás: Fejlesszen ki egészséges képzeletbeli szokásokat képernyőidő nélkül. Ez a gyerekeknek készült karcolópapír készlet élénk színű formák, sablonok és sablonok széles választékát kínálja. Gyermeke órákig elfoglalt marad, miközben fejleszti finommotorikáját és szem-kéz koordinációját.
A biztonság művészete:  Ezek a gyerekeknek szánt karcoló készletek nem tartalmaznak durva vegyszereket, és minimális felügyeletet igényelnek. Biztonságos módja annak, hogy fiatal tervezője gyönyörű szivárványkarcokat készítsen anélkül, hogy rendetlenséget hozna létre. Tartson egy jól megérdemelt pihenőt, miközben rajzolnak, vázolnak és nyomon követnek
Ajándék minden korosztály számára: Ez a kaparós papírkészlet türelemre és fegyelemre tanítja gyermekét, amely minden művész számára elengedhetetlen készség. 

 

Adatok
gtin:
X001B6V923
Cikkszám:
X001B6V923
Tömeg:
1 kg/db