Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Smart-wax gyantamelegítő

Okos gyantamelegítő LCD kijelzővel. Intelligens technológia kiváló minőségű anyagból. Többfunkciós és hatékony, ideális választás otthoni és szalonbeli használatra is.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.05.21
Részletek

Figyelmeztetés: a termékhez nem EU-s dugalj van.

Intelligens technológia: intelligens hőmérséklet-szabályozási technológia, amely pontosan szabályozza a hőmérsékletet és a legjobb körülmények között éri el a gyantaszemcséket. A szőrtelenítés során nem égeti meg a bőrt. Harmadával rövidebb idő alatt melegíti fel a gyantát, mint a hagyományos termékek.


Kiváló minőságű anyagból: ez a gyantamelegítő kiváló mninőségű műanyagból készült, amely ellenáll a karcolásnak és a leejtésnek is. A belső edény teflonbevonatú, a gyanta nem tapad a felületére, így könnyen tisztítható.


Többfunkciós és hatékony: memóriatárolásának hála nem kell mindig újra beállítanod a hőmérsékletet. Egyetlen gombbal működik, így kényelmes és gyors a használata. Rögzíti az utoljára felmelegített gyanta hőmérsékletét és következő használatkor automatikusan beállítja Neked. A hőmérséklet mértékegysége változtatható, ezzel igazodva a különböző országok szokásaihoz.


Ideális választás: tökéletes gyantamelegítő otthoni és szalon használhatra. Kifejezetten a gyanta melegítéséhez tervezték, hogy eltávolítsa a szőrszálakat a karról, a lábról, a hónaljról, a bikinivonalról és a test más részeiről.

Adatok
gtin:
X0016D5DZ5
google_product_category:
907781
id:
799
Cikkszám:
X0016D5DZ5
Tömeg:
1 kg/db