Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Sithon Irattartó és Vágólap

Ez az innovatív irattartó és vágólap tökéletes megoldás azoknak, akiknek szükségük van dokumentumok rendszerezésére és tárolására. Kompakt és könnyen hordozható, rendelkezik egy irattartó rekesszel is. Ideális egyetemisták, ápolók, orvosok, ügyészek és asszisztensek stb. számára. 

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.05.21
Raktáron: 79 db
Részletek

Termékleírás:

Prémium anyag: Klinikai vágólap törésálló PP-ből, szigorú használat mellett is kitart. Sima írófelület tökéletes álló íráshoz. Könnyű, így az egész munkanap során könnyen hordozható!
Beépített tároló: Ez a vágólap tartalmaz egy rekeszt a tanulók számára készült ápolói felszerelések számára – tolllámpa, kiemelő, olló, toll és ceruza. Ápolóhallgatók elengedhetetlen kellékei!
Könnyen használható: Egyszerűen pattintsa ki a vágólap alját, hogy felfedje a tágas tárolórekeszt extra dokumentumok, papírok, írótollak és ceruzák és sok más tárolására!
Hasznosság: Hagyományos és klasszikus vágólap kialakítás extra tárhellyel. Ideális diákoknak, tanároknak, szülőknek, eladóknak, közüzemi, ipari és irodai szakembereknek. Ez a tároló vágólap hasznos a papírok, írószerek és számológépek egy kompakt tárolótáskában való kéznél tartásához.
Nagyszerű ajándékötlet: tökéletes CNA, NP, PA, EMT-k, MD-k, orvosi asszisztensek, állatorvosok, menedzserek, gyógyszerészek, fogorvosok orvosi asszisztensek és még sok más számára! Remek ajándék, amit magadnak vagy barátaidnak ajándékozhatsz karácsonyra, a nővérek hetére vagy bármilyen alkalomra. Megjegyzés: csak a vágólapra, a tartozékokat nem tartalmazza!

Méret: 34x 24 cm 

Adatok
gtin:
X001FI4CG7
google_product_category:
647638
id:
386
Cikkszám:
X001FI4CG7
Tömeg:
1 kg/db