Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Sarok gyermekzár szekrényekhez, fiókokhoz (fehér, 10db)

Sarok gyermekzár szekrényekhez, fiókokhoz

Fehér színű

Műanyag

 

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 9 db
Részletek

【Prémium anyag】- Kiváló minőségű ABS-ből készült, gyermekbiztonsági szekrényzárunk a biztonság és a tartósság bizonyítéka. Nem tartalmaznak káros vegyszereket, így biztonságosak maradnak gyermekei egészsége és növekedése szempontjából. Robusztus felépítésükkel ezek a zárak ellenállnak a gyermekvédelem mindennapi kihívásainak anélkül, hogy elveszítenék hatékonyságukat.
【Megbízható gyermekvédelem】- Hatékony szekrényzárainkkal egyszerűbbé válik az otthonának gyermekbiztossá tétele. Ezek a zárak védelmet nyújtanak a szerencsétlenségek és a potenciálisan veszélyes területekhez való hozzáférés ellen, így önbizalmat adnak, hogy gyermekei biztonságos környezetben felfedezhessék magukat.
【Intelligens kialakítás】- Gyermekbiztonsági szekrényzáraink innovatív kialakításúak, így a felnőttek kézben tartják az irányítást, a kicsiket pedig megóvják a bajtól. A biztonsági gomb mechanizmusát a felnőttek könnyen kezelhetik, de kihívást jelent a kisgyermekek számára. A 90 fokos szögű kialakítással kombinálva ezek a zárak zökkenőmentesen működnek különféle fiókokon és szekrényeken, így sokoldalú kiegészítői otthonának.
【Sokoldalúság és biztonság】- Gyermekbiztonsági szekrényzáraink sokoldalúsága nem ismer határokat. Akár szekrényeket, fiókokat, készülékeket vagy akár ablakokat véd, ezek a zárak biztosítják a szükséges védelmet. Hozzon létre egy biztonságos otthoni környezetet, ahol gyermekei felfedezhetnek mindent, Ön pedig pihenhet, tudva, hogy nincs veszélyben.
【Egyszerű telepítés】- Gyermekbiztonsági szekrényzáraink felszerelése gyerekjáték – nincs szükség fúrókra vagy csavarokra. A felület gyors tisztítása, egy egyszerű pormentesítés és egy szilárd sima felület elegendő ahhoz, hogy ezeket a zárakat a helyükön rögzítsék. És ha le szeretné szedni őket, az eltávolítás ugyanúgy stresszmentes. Használjon hőt a ragasztó eltávolításához anélkül, hogy maradványt hagyna maga után vagy kárt okozna.

Adatok
gtin:
EM0977
Cikkszám:
EM0977
Tömeg:
1 kg/db