Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

SUNNEST Karácsonyi Vízálló LED-es Hópehely Projektor

Ez a vízálló LED-es hópehely vetítő egy lenyűgöző téli dekorációs eszköz, amely káprázatos hópehely-mintákat vetít a környező területre. Ideális választás karácsonyi és téli ünnepi hangulat megteremtéséhez. A vízálló kialakítása lehetővé teszi a kültéri használatot is, és a LED-technológia hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást biztosít.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 145 db
Részletek

Csodálatos vetítés: A LED-es vetített hóesés projektor hóelemei kiválóak, függetlenül attól, hogy milyen szögből nézzük, a hópelyhek folyamatosan hullanak fel és le, olyan hatást keltve, mint egy romantikus téli estén. 
Üzembe helyezés: A LED-es hóesés projektor lámpához egy földi karó és egy kerek támaszték tartozik, amely a nappali padlójába vagy a kertbe helyezhető. A lámpafej 180°-ban állítható,  a fényt arra a helyre irányítja, ahol díszíteni szeretnénk.
Széles lefedettség: A karácsonyi projektor lámpa nagy fényerejű LED gyöngyökkel és lágy fénnyel rendelkezik, amely nem bántja a szemet. A legjobb fényhatás elérése érdekében tetszés szerint beállíthatja a vetítési távolságot. Minél nagyobb a távolság, annál nagyobb a vetített terület, hogy tiszta és világosabb vetítést kapjon, az ajánlott távolság 11 cm (9,8 láb) és 37,7 cm (32,8 láb) között van.
IP65 vízálló: A lámpatestet IP65 vízálló minősítéssel tervezték, amely különféle éghajlati és időjárási körülményekhez alkalmas. Megjegyzés: Kérjük, ne használja a szabadban heves esőzés vagy hóvihar idején.
Kültéri beltéri dekoráció: A hóeső lámpa tökéletes beltéri és kültéri dekorációhoz. Díszítse fel egész házát vagy udvarát egyetlen karácsonyi projektor lámpával! Remek ajándék családnak, barátoknak vagy önmagadnak is. Legyen szó karácsonyról, esküvőről, partikról és egyéb ünnepekről vagy alkalmakról, ez a hópehely lámpa könnyedén romantikus éjszakai havat hoz létre.
Méret: 17,7 x 12,9 x 10,2 cm 
Súly: 468 g
Anyaga: Alumínium

Adatok
gtin:
X001FLSVFR
Cikkszám:
X001FLSVFR
Tömeg:
1 kg/db