Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

SONOFF Basic R2 Okos Wifi-s Kapcsoló

SONOFF Basic R2 10A Okos Wifi-s Kapcsoló okosotthonokba, hálózatra köthető DIY modul amivel akár egyszerre is kezelheti otthoni okos eszközeit, berendezéseit.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.06.21
Raktáron: 42 db
Részletek

Vezérlés Applikációval: Az eWeLink APP lehetővé teszi az összes SONOFF eszköz vezérlését bárhol egyetlen érintéssel iOS és Android okostelefonon, távolságkorlátozás nélkül. Valós időben követheti eszközei állapotát.

Időszakos Automatikus Irányítás: Az eWeLink App időzítőinek vagy ütemezéseinek előre beállításával a lámpa egy adott időpontban automatikusan be- és kikapcsolható. Automatizálja háztartási készülékeit 3 időzítési móddal: ütemezett időzítés, visszaszámlálás és hurokidőzítés.

Intelligens Események: Intelligens eseményeket hozhat létre annak érdekében, hogy az egyik SONOFF eszköz be- és kikapcsoljon egy másikat, vagy több eszközt gyűjtsön egy csoportba, hogy együtt futtassa őket egyetlen koppintással.

Érintés Mentes Hangvezérlés: A SONOFF Basic WiFi Switch kompatibilis az Amazon Alexa (Amazon Echo/Echo Dot/Amazon Tap) és a Google Home Assistant szolgáltatással. Lehetővé teszi, hogy hangjával vezérelje otthoni eszközeit, és élvezze az érintés mentes élményt.

Megjegyzés:

  1. A készülék üzembe helyezése előtt kapcsolja ki az áramellátást.
  2. A routernek 2,4 GHz-esnek kell lennie (az 5,0 GHz-es WiFi nem támogatott), de nincs korlátozás az okostelefonos hálózatra (2G/3G/4G/WiFi hálózat rendben van).
  3. Használja a LAN-vezérlés funkciót az eszköz be- és kikapcsolásához, ha a WiFi nem fér hozzá az internethez. LAN használatakor ne felejtse el megőrizni a WiFi kapcsolatot az útválasztó, a SONOFF eszköz és az eWeLink alkalmazás között.

Adatok
gtin:
X0010BP3MB
google_product_category:
907781
id:
802
Cikkszám:
X0010BP3MB
Tömeg:
1 kg/db