Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

SITHON Sürgősségi Gyógyszerszervező Táska (Kék)

SITHON Orvosi gyógyszerhordozó táska, amely szigetelt, vízálló külsővel.

Utazásra kiváló, gyógyszerszervező táska.

Sürgősségi orvosi táska; EpiPen, asztma inhalátor, antihisztamin, Suvi-Q, további allergia gyógyszerek és alapvető szükségletek tárolására

Szín: Kék

A csomag tartalma: 1 db gyógyszerhordozó táska (üres, gyógyszereket NEM tartalmaz)

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 10 db
Részletek

Termékjellemzők:
【Jól Szervezett】 Tartsa egy helyen az összes allergia elleni kellékét egy kompakt szervező táskában. Az asztma inhalátor tok tökéletes méretű kis EpiPen injektorok és asztma inhalátorok tárolására. A belső zsebek úgy vannak kialakítva, hogy biztonságosan tartsák és zárják a dolgokat a helyükön, így nem kell aggódni a gyógyszerek kiömlése vagy összekavarodása miatt.
【Utazásbarát】 Hordozható fogantyúval és karabinerrel ellátva, minden helyzetben készen áll, és bárhová mehet gond nélkül, tökéletesen hordozható és kényelmes. A prémium YKK cipzárral ellátott kompakt gyógyszerszállító táska tartós és biztonságos a gyors hozzáféréshez. A visszaverő csík éjszaka is észrevehetővé teszi Önt.
【Többrekeszes Szervező】Ez az orvosi szervező táskában mindent tárolhat, amire szüksége van. Két EpiPen, Asztma Inhalátor, Antihisztamin, Auvi-Q és más allergia elleni gyógyszerek alapvető kellékeit tárolhatja egy kis szervezőben.
【Vízálló és Szigetelt】 A vastag, poliészter héj vízálló, és a hab szigetelés további párnázást és védelmet nyújt. Az ellátások biztonságban lesznek a szigetelt gyógyszer szállító táskában. (Gél csomag nem tartozék!)
【Sürgősségi Információs Kártya Mellékelve】A SITHON gyógyszer szállító táska sürgősségi kapcsolatfelvételi információs kártyával érkezik, amelyen az Ön adatai és orvosa adatai szerepelnek. Vészhelyzetekben hasznos és egy másik módot kínál a biztonságának biztosítására. A táska hátulján lévő ID ablak elrejtheti a sürgősségi kártya információit, megvédve személyes adatait.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001F9LXMR
Tömeg:
1 kg/db