Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

SITHON Diabetikus Kellékrendező

SITHON diabetikus utazótáska kézszíjjal, vízálló, hordozható tároló tokkal inzulin tollakhoz, glükózmérőhöz, vércukormérő csíkokhoz és egyéb diabetikus kellékekhez.

Csomag tartalma: Táska, NEM tartalmaz diabetikus kellékeket.

Szín: Piros

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 20 db
Részletek

Termékjellemzők

  • 【Jól szervezett】 Tartsa az összes diabetikus kellékét egy kompakt szervezőtáskában. Elég nagy ahhoz, hogy gyógyszereket, alkoholos törlőkendőket, vércukorszint-mérő csíkokat, pirulákat, tablettákat, inzulintollakat, tűket, vércukormérőt és egyéb kellékeket szállítson. Nem kell attól tartani, hogy a gyógyszerek összetörnek vagy összeborulnak.
  • 【Utazásbarát】 Hordozható kézi szíjjal és karabinercsipesszel, minden helyzetre felkészítve, gond nélkül bárhová mehet, tökéletesen hordozható és kényelmes. A prémium cipzárral ez a kompakt gyógyszeres hordtáska tartós és biztonságos a gyors hozzáférés érdekében. A fényvisszaverő csík észrevehetővé teszi éjszaka.
  • 【Többszörös rendszerező】 A diabetikus kellékkészlet-rendező felső rétegén két cipzáras zseb található a tesztcsíkok és más diabetikus tesztkészletek tárolására. Az alsó rétegben két kivehető tárolótasak vércukormérők és tabletták, gyógyszeres üvegek tárolására. A belső fülben speciális nyílások vannak az inzulin tollak és a szúróeszköz, a fecskendők, az injekciós üveg tárolására. Tartsa biztonságban és rögzítse a dolgait a helyükön.
  • 【Vízálló】 A vastag, poliészter héj vízálló, a belső rész pedig párnázott és védelmet nyújt. A készletei épségben lesznek ebben a gyógyszeres hordtáskában.
  • 【Sürgősségi információs kártya mellékelve】 A SITHON cukorbeteg hordtáskához tartozik egy sürgősségi kapcsolattartó információs kártya, amely tartalmazza az Ön és orvosa adatait. Vészhelyzetben hasznos, és egy másik módja annak, hogy biztosítsa biztonságát. A táska hátulján található azonosító ablak elrejti a segélykártya adatait, védi személyes adatait.
  •  

Adatok
gtin:
X001F8RYC1
Cikkszám:
X001F8RYC1
Tömeg:
1 kg/db