Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

SEPTAM Szivecskés Melegítő Kulacs

A szivecskés szürke kulacs egy multifunkcionális italhordozó, amely nemcsak az italod hőmérsékletét tartja meg, hanem használható haspárnaként is hideg napokon. Szürke alapszínén aranyos szív alakú minták díszítik, emelve annak aranyosságát. A tartós szigetelés és a puha, kényelmes anyag rétege ideálissá teszi hidegebb időszakokra, amikor egy meleg italra vagy akár hasmelegítésre van szükség.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 154 db
Részletek

A melegvizes palackok 100%-ban természetes gumiból készülnek, ami segít fenntartani a folyadék hőmérsékletét és tovább tartja a hőt, mint a hagyományos szilikon melegvizes palackok.
A gyönyörű tok nagyszerű ajándékötletet nyújt nők számára, különösen azoknak, akik télen rendkívül fázósak. Kínáljon puha és meleg ajándékokat gyerekeknek, felnőtteknek és szülőknek a hideg télben.
A melegvizes palack enyhítheti a hasi és menstruációs fájdalmakat, a kólikát és a derékfájást. A forró vizes palack enyhíti a fájdalmat, nyugodt légkört teremt, és bármilyen jelenethez alkalmas.
A palacknyak nagy nyílásának köszönhetően töltéskor víz fröccsenhet ki. Kérjük, a kulacs csak kétharmadát töltse fel forró vízzel.
A hátoldalon cipzáras nyílás található a könnyű levétel érdekében, valamint van egy zseb, amiben a melegvizes palackba teheti a kezét, hogy melegen tartsa.

Mérete: puha borító: 22 x 27 cm, palack: 15.5 x26 cm.
Húzza meg a kupakot, hogy ne szivárogjon víz.
Az égési sérülések elkerülése érdekében 80 Celsius-fok alatti víz befecskendezése javasolt.
Kérjük, csak a palack kétharmadát öntse fel vízzel, ne legyen túl tele.
Az égési sérülések elkerülése érdekében kerülje a hosszan tartó bőrrel való érintkezést.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001FIUXW9
Tömeg:
1 kg/db