Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

S-caring Ionos Arcgőzölő

S-caring Ionos arcgőzölő
Tökéletes megoldás:
- A bőr tisztítására
- A bőr hidratálására
- A pattanásos bőr kezelésére
- A keringés elősegítésére, ami egészségesebb ragyogást eredményez
- A mitesszerek és pattanások eltávolításának megkönnyítésére
- Hogy bőre megfelelően felszívja a bőrápoló termékeket
- Hogy egy olcsó és pihentető gyógyfürdős napot töltsön el otthona kényelméből
- Növeli a kollagén és elasztin termelését, ami feszes és fiatalos bőrt eredményez

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.05.21
Raktáron: 155 db
Részletek

Az S-caring Facial Steamer egy továbbfejlesztett gőzölő, amely ionos gőzt állít elő. Az ionos vízrészecskékkel kombinált gőz akár 10-szer hatékonyabban hatol be a bőrön, mint az egyszerű melegvizes gőzölők. Tartalmaz egy víztartályt, amely a dugó kicsavarásával könnyen elmozdítható, hogy a kívánt szintre töltse fel a vizet. Bekapcsolás után 30 másodpercen belül élvezze az erős és nyugtató gőzt. Lazítson és élvezze a gőz áramlását.

Minden bőrtípusra biztonságos: Az arcpároló környezetbarát ABS-ből készült, nem mérgező és nem irritáló anyagból. Tisztítja a arcbőrt, jobb vérkeringést biztosít, fogékonyabbá teszi a bőrt a bőrápoló kezelésekre, hidratáltabb és puhább megjelenést eredményezve. Desztillált víz vagy tiszta víz csak a víztartályba tölthető. Csapvíz, ásványvíz, geotermikus víz, savas víz és ionizált lúgos víz nem használható, mert magas ásványianyag-tartalmúak.

Az arcpároló segít hidratálni a bőrt és felszabadítja a pórusokat, hogy jobb behatolást biztosítson. Az S-caring egy iongenerátort használ, amely dúsítja a vízmolekulákat, segítve a gőz behatolását és még mélyebb tisztítását. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy a gőzölőt legfeljebb napi 2 alkalommal használja.

Karbantartási utasítás: A gőzölőből próbálja meg minden használat után kiüríteni és kitisztítani a víztartályt, ügyelve arra, hogy eltávolítsa a zsírt vagy a maradékot. Ellenkező esetben hosszabb tárolás után szagot okozhat. A készülék fúvókájának és aljának tisztításához egyszerűen használjon puha, enyhén nedves rongyot, majd törölje szárazra.

S-caring

Adatok
gtin:
X001GUEGM9
google_product_category:
907781
id:
787
Cikkszám:
X001GUEGM9
Tömeg:
1 kg/db