Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Rymall Szilikon Jégkockaforma 3 db

Ezek a prémium minőségű szilikon jégkockaformák praktikus és sokoldalú konyhai eszközök. A nagy kockák tökéletesek lassú olvadáshoz, a golyók pedig trendi és gyors hűtést tesznek lehetővé. A közepes méretű formák ideálisak koktélokhoz vagy üdítőkhöz. A rugalmas szilikon könnyen kiemeli a jégkockákat, és a formák mosogatógépben is moshatók. Készítsd el a tökéletes jégkockákat a kedvenc italaidhoz!

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.05.21
Raktáron: 30 db
Részletek

Termékleírás:

Anyagbiztonság: Ez a jégkockaforma biztonságos szilikonból készült, amely egészséges és tartós, és megfelel a szigorú FDA-teszteknek. A teljes folyamat a gyártástól a feldolgozáson át a termék formázásáig szigorúan környezetbarát, valamint -40 és 240 Celsius fok közötti hőmérsékletet is bír.
Különböző típusok: Gondosan kiválasztottunk egy nagy négyzet alakú jégkocka tálcát  6 jégkockával, egy kis négyzet alakú jégkocka tálcát 15 jégkockával és egy gömb alakú jégkocka tálcát 6 jégkockával. Tökéletes koktélok, whiskyk vagy nyári gyümölcsitalok készítéséhez. A különböző méretű jégkockák kielégítik napi igényeit, és bármikor hűvös nyári italt biztosítanak Önnek.
Rugalmas jégmentesítés: Jégkocka tálcánk puha, tapadásmentes szilikon anyagból készült, az egyes jégkocka négyzetek pedig megkönnyítik a jégkockák eltávolítását. Egyszerűen nyomja meg a forma alját, és a jégkockák könnyen kiesnek.
Jégkockák kiválasztása: 5 x 5 cm-es és 3,5 x 3,5 cm-es négyzet alakú jégkockákat, valamint egy 4,5 x 4,5 cm-es gömb alakú jégkockát kap. Ezzel a nagyvonalú formával és tökéletes mérettel gyorsan lehűtheti italait, és hosszan tartó hűsítő hatást érhet el.
Több helyszíni felhasználás: Az egészséges anyag és a nagy jégkockák használhatók éttermekben, bárokban és tengerparti nyaralásokon. Tehetsz jégkockát whiskybe, koktélokba, gyógyteákba és italokba, tehetsz gyümölcsöt jégkockákba, vagy készíthetsz hűtött zselét.
Használati tippek: A fagyasztáshoz adjon hozzá kevesebb szennyeződést tartalmazó vizet, például tisztított vizet vagy ásványvizet, és a tálalás még jobb lesz. Kérjük, ne használjon szennyezett vizet, például csapvizet!

Adatok
gtin:
X001HUNHW3
google_product_category:
647638
id:
383
Szín:
Cikkszám:
X001HUNHW3
Tömeg:
1 kg/db