Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Rozsdamentes Acél Zuhanycső, Arany Színű 1,5m

1,5m hosszú, magas minőségű króm bevonatú rozsdamentes acél univerzális rögzítő dupla reteszelés - minden zuhanyzóhoz alkalmas

Anyaga: rozsdamentes acél, réz

Hosszú élettartam.

A portok minden szabványos tartozékhoz és kézizuhanyhoz alkalmasak.

Csatlakozás: G1/2

Zuhanycső hossza: 1,5m

Csomag tartalma  1 x Tömlő

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Részletek

TARTÓS ÉS ROZSDAMENTES ACÉL: A zuhanycső kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely jó rugalmassággal, hajlítási ellenállással, erős szakítószilárdsággal és korrózióállósággal rendelkezik, és hosszú ideig használható.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS: A rozsdamentes acél zuhanycső G1/2 hüvelykes interfészt használ, amely a legtöbb fürdőszobai zuhanyhoz alkalmas. A beszerelés és a szétszerelés nagyon kényelmes más bonyolult szerszámok használata nélkül

JÓ VÍZÁLLÓ TELJESÍTMÉNY: A kézizuhany tömlő ellenáll a hőmérsékletnek és a nyomásnak, 0-80°C-on tartja a víz hőmérsékletét, 0,8 MPa víznyomást, jó vízálló teljesítménnyel bír vízszivárgási probléma nélkül.

AURA SZÍN: Az univerzális zuhanycső arany megjelenésű, retró hangulatú, gyönyörű és nagyvonalú, díszként használható fürdőszoba díszítésére.

Megjegyzés:

Az eltérő világítás, monitor stb. miatt lehet, hogy egy kis színeltérést tapasztalhat, ami normális jelenség, nem minőségi probléma!

Az eladott termékek méretei mind kézzel mértek. Az eltérő mérési módszerek és eszközök miatt előfordulhat 1-2mm-es hiba, ami normális!

 

Adatok
Cikkszám:
X001FTIFT1
Tömeg:
1 kg/db