Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Roffie RP40 Automata Felkaros Vérnyomásmérő

Roffie RP40 automatikus felkaros vérnyomásmérő.

Ha rendszeresen ellenőriznie kell vérnyomását, vagy valakinek szüksége van rá a családjában, akkor nagy valószínűséggel felkeltette az érdeklődését ez a könnyen használható és rendkívül pontos digitális vérnyomásmérő.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 2 db
Részletek

A szabálytalan szívverések észlelésére is képes ez a Roffie vérnyomásmérő, amely memória funkciót is tartalmaz, és nagy, tiszta olvasási képernyővel rendelkezik.

Ha a mérés megtörtént, gyorsan és pontosan le tudja olvasni a mért adatokat a vérnyomásáról és a szívveréséről, és figyelmezteti Önt, ha szabálytalan értékeket észlel. Ezenkívül memóriafunkcióval rendelkezik , így akár 90 értékkészletet is elmenthet egy felhasználó számára, és így rögzítheti a legfrissebb méréseket.

A 10 cm-es, háttérvilágítással rendelkező LCD képernyő lehetővé teszi az adatok megtekintését nagy számjegyekkel. Beállíthatja a dátumot és az időt is, és kiszámíthatja a legfrissebb értékek átlagát.

A Roffie vérnyomásmérőnek 2 üzemmódja van: 4 db AAA elemmel (nem tartozék) vagy a tápegységhez csatlakoztatva a csomagban található USB-C kábelen keresztül működik.

 

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001ROFFIE40
Tömeg:
1 kg/db