Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Rantizon Kétirányú Elektromos Légszivattyú

Ez a kétirányú elektromos légszivattyú kiváló teljesítményű eszköz, amely gyorsan és hatékonyan felfújja és leengedi a levegőt. Alkalmas felfújható medencékhez, matracokhoz és egyéb légtartalmú eszközökhöz. Könnyen kezelhető, kompakt és hordozható kialakításának köszönhetően ideális választás kempingezéshez, strandoláshoz vagy utazáshoz. A kétirányú működés lehetővé teszi a gyors és kényelmes használatot, és a beépített biztonsági funkciók gondoskodnak a problémamentes működésről.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Részletek

Termékleírás:

HATÉKONY ÉS MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG: Nagynyomású kialakítás, gyorsabban felfújható és rövid idő alatt leereszthető, és időt takarít meg a szórakozásra.
3 fúvóka és 2 töltési lehetőség: Az elektromos légszivattyút felfújható eszközökhöz három fúvóka-tartozékkal szállítjuk, amelyek megfelelnek a legtöbb felfújni vagy leereszteni kívánt felfújható eszközhöz. A kicsi 0,6 cm, a középső 1,6 cm, a nagyobb 2,2 cm. 2 töltőt tartalmaz: Otthoni töltő AC 220V és Autós töltő DC 12V.
HORDOZHATÓ ÉS KÖNNYŰ SÚLY: A kompakt kialakítású elektromos légszivattyú tökéletesen illeszkedik a tenyerébe, gyors felfújás/leeresztés az eszközökkel együtt, ami könnyen csomagolható és szállítható.
SZÉLES ALKALMAZÁS: Ez a felfújható légszivattyú használható légágyakkal, felfújható medencecsónakokkal, kanapékkal, fürdőkádakkal, vízágyakkal, úszógyűrűkkel, pancsolómedencékkel és játékokkal vagy más szabadtéri sportoláshoz használható felfújható és leereszthető termékekkel.

Adatok
gtin:
X001C9E9VR
Cikkszám:
X001C9E9VR
Tömeg:
1 kg/db