Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ROFFIE webkamera UC30

ROFFIE webkamera full HD 1080p videófelvétel, kettős sztereó mikrofonnal, USB csatlakozós kamera, videohívásokhoz, videójátékokhoz, felvételekhez, konferenciákhoz, stb.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 20 db
Részletek

Termékjellemzők:

  • 1080P Full HD videóminőség – A webkamera 1080P full HD videóminőséget tud biztosítani másodpercenként 30 képkocka sebességig, rendkívül éles, széles képernyős videót és éles képeket biztosítva. Az alacsony fényerő-korrekció funkciójával felszerelve nagy fényerővel és kontraszttal tud videókat rögzíteni gyenge fényviszonyok mellett is, a környezettől függően.
  • Kettős sztereó mikrofon – Az UC30 kettős mikrofonnal rendelkezik a valódi hang rögzítéséhez és felvételéhez. Intelligens zajcsökkentő technológiát használ a zaj kiszűrésére, és lehetővé teszi, hogy tiszta és természetes módon beszéljen másokkal.
  • 360°-os panorámakép – A webkamera vízszintesen 360°-ban elforgatható, és 45°-ban dönthető fel és le a látómező mozgatásához. Könnyen rögzíthet több részletet. 80°-os nagylátószögű objektívvel jobban megjeleníthető videokonferenciákon, online oktatáson, közvetítéseken stb.
  • Automatikus sötétítés – Az UC30 kamera automatikusan sötétít, és feldolgozza a világos vagy túl sötét képpontokat, hogy kiváló minőségű végeredményt kapjon. Éles videó még gyenge fényviszonyok mellett is.

 

 

Adatok
Cikkszám:
X01ROFUC30
Tömeg:
1 kg/db