Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

RICHGV LCD Írótábla, Színes Firkatábla 3-8 éves gyererekeknek

LCD írótábla, 30 cm-es gyerekjáték , színes firkatábla 3-8 éves gyererekeknek

Vízálló, könnyű, kisgyerek utazó játékok, útikellékek hosszú útra, gazdaságos.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 141 db
Részletek

Speciális Jellemzők: Vízálló, könnyű, kisgyerek utazó játékok, útikellékek hosszú útra, gazdaságos.

SZEMVÉDŐ SZÍNES KIJELZŐ: A kisgyerek rajztábla a legújabb LCD nyomásérzékeny technológiát alkalmazza, élénk vonalakkal, könnyű megtekintéshez és graffitizéshez, sugárzás nélkül, vakítás nélkül, biztonságos és kényelmes, még a gyermekek is hosszú ideig használhatják.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT: A vázlatlap színes vonalakat hoz létre különböző vastagságban, attól függően, hogy mennyire erősen nyomja meg a stylust, körmét vagy bármilyen kemény tárgyat. A tartalom egy másodperc alatt kiüríthető, a törlés gomb megnyomásával, időt takarítva meg és kényelmes használatot biztosítva. A tartalom mentéséhez nyomja meg a gyermekíró táblájának zárgombját.

ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ÉS KÖRNYEZETBARÁT: Az LCD rajztábla elemélettartama 3-6 hónap, ciklikus használatra cserélhető, töltés vagy hálózatra csatlakozás nélkül. A gyermekjáték rajztábla mintegy 100 000 írást biztosít, elkerülve a papír és ceruza pazarlását.

HORDOZHATÓ ÉS TARTÓS: A gyermekíró tábla strapabíró műanyagból készül, kerek sarkú kialakítással, ütésálló és sokkok ellenálló, nem kell aggódnia a gyermekek elesése miatt. A kisfiú játékok súlya csak 300 gramm, könnyen hordozható iskolatáskájában, kézitáskájában, utazótáskájában.

TODDLER GYEREKJÁTÉK AJÁNDÉKOK: A többfunkciós kisgyerekvázlat tábla lehet oktatójáték az óvodások számára. Ezenkívül hosszú autóutakhoz és utazásokhoz is utazó játék lehet. Tökéletes választás gyerekeknek iskolakezdésre, szülinapra, Valentin napra, Hálaadás napjára, húsvétra, karácsonyra és minden alkalomra!

Adatok
gtin:
X0016P9SG3
Cikkszám:
X0016P9SG3
Tömeg:
1 kg/db