Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

RGB Világításssal Rendelkező Egérpad 14 LED Színnel és Fényeffektussal 350x250x4mm

RGB világítással rendelkező, játékhoz használható egérpad.

14 LED színnel és fényeffektussal, pontossággal és sebességgel.

Mosható egérpad számítógéphez és laptophoz.

Mérete: 350x250x4 mm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 28 db
Részletek

14 RGB világítási mód - Ez az RGB egérpad legfeljebb 14 RGB világítási módot támogat, beleértve a 8 statikus fényt és 6 dinamikus módot, lenyűgöző vizuális szín- és effektusokat biztosítva. Automatikusan megjegyzi a beállításokat későbbi használatra! Ha szükséges, nyomja meg a vezérlőgombot a kikapcsoláshoz.

Dugja be és játsszon - Ez az RGB egérpad USB-kábellel működik, működéséhez nincs szükség illesztőprogramokra. Egy kattintással módosíthatja a fényszín kialakítását, kattintson a gombra a világítási mód megváltoztatásához, kattintson duplán a fényerő bekapcsolásához, nyomja meg és tartsa lenyomva körülbelül 3 másodpercig a fényhatás kikapcsolásához, nagyon kényelmes a használata.

Ultrasima felület -  A kifejezetten játékra tervezett egérpad felülete mikroszálas szőtt anyagból készült, így rendkívül sima felületet és precíz egérpozícionálást biztosít.

Stabil gumialap - Az egérpad alapja természetes gumiból készült, csúszásgátló funkcióval, amely szilárdan meg tudja fogni az asztalt és megakadályozza a csúszást vagy elmozdulást. Az egérpad 4 mm vastag, kényelmes és csökkenti a kéz fáradását.

További tartósság - A tartós élek biztosítják, hogy a szőnyeg ne kopjon vagy törjön. Hordozható és erős, hosszú távú használatra. A csomag tartalma:1db RGB egérpad, 183 cm hosszú mikro USB kábel.

 

Adatok
Cikkszám:
X0019CXJIL
Tömeg:
1 kg/db