Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

RGB LED Szalagfény 5m

LED szalaglámpa, 5 méteres LED fény, 24 gombos távirányítóval, rugalmas, 12V, 3528 RGB színváltó szalagfény. [A++ energiaosztály]

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 36 db
Részletek

Több szín és infravörös távirányító: A led szalagfény 20 statikus színnel, 8 dinamikus móddal és 6 általános színnel rendelkezik, így 16 millió választási lehetőséget kínál. A fényerősséget az infravörös távirányító 24 gombjával is beállíthatja. (A távirányító hatótávolsága: 8 m és nincs akadály használat közben)

Minőségi anyag: A kétrétegű rézlemezből készült, 5 méteres LED szalagos lámpa 12 V-os adapterrel, CE-tanúsítvánnyal, rövidzárlatvédelemmel és memóriafunkcióval rendelkezik. Újbóli használatkor megjegyzi az utolsó módbeállítást.

Rugalmas és vágható: A vágási vonaljelzésekkel különféle formákat készíthet az RGB LED szalag lámpákhoz. (A csatlakozókat nem tartalmazza, az újracsatlakozáshoz extra 4 tűs villákat kell vásárolnia)

Könnyen felszerelhető: A fejlett, erős ragasztószalaggal a LED szalag könnyen felragasztható tiszta, száraz és sima felületre. Csak csatlakoztassa őket a nyíllal a poszthoz, majd csatlakoztassa őket. És tépje le a hátsó réteget. (nem világít, ha az anódok nem a nyílra irányulnak!)

Belső használatra: Az 5 méteres led szalagos lámpa távirányítóval kiválóan alkalmas hálószobába, otthoni partira, szekrényhez, konyhába,stb.

 

Adatok
Cikkszám:
XLED3528
Tömeg:
1 kg/db