Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Qedertek Kültéri Kerti Napelemes Lámpák - 6 db

Qedertek napelemes lámpák kültéri kerthez - 6 db LED-es napelemes lámpa kültéri használatra valósághű lánghatással

IP65 Vízálló kerti "fáklyák"

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:

  • Napelemes lámpa kültéri használatra lánggal: A 6 LED-es Qedertek napelemes lánglámpa biztonságos alternatívája az igazi "láng" hatásnak. Ez a legjobb dekoráció kertben, udvarban, partikban, grillezésben és kempingben.
  • Könnyű telepítés és fényérzékelő: egyszerűen telepíthető szoláris lámpa lánghatású. Csak két kapcsoló (be/ki kapcsológomb és üzemmód gomb) van a világítás egyszerű vezérléséhez. Napközben a napelem a napfényt elektromos árammá alakítja, és tölti az akkumulátort. Alkonyatkor a világítás automatikusan felkapcsolható a tárolt árammal. Napelemes, extra költségek nélkül, energiatakarékos és környezetbarát.
  • IP65 vízálló: ABS anyagból készült, vízálló IP65-tel, a kerti lámpa különböző időjárási körülmények között, minden időjárási körülmény ellenére tovább tud működni, nem kell aggódnia az esőtől, hótól és jegesedéstől, mert kültéri használatra is alkalmas.
  • Széleskörű felhasználási lehetőség: a napelemes lánglámpák tökéletesek otthoni, kerti, udvari, ösvény- és járda-tereprendezési dekorációkhoz és kerti partikhoz, kempingezéshez, grillezéshez, esküvőkhöz, karácsonyi, halloween partikhoz, tökéletes tábortűz hangulatot teremtve.

 

 

Adatok
Cikkszám:
X001HEHJGT
Tömeg:
1 kg/db