Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Professzionális UV/LED Lámpa

A professzionális LED körömlámpa egy kiváló minőségű eszköz, amely széles körű alkalmazásokra használható a műkörömépítés és körömdíszítés területén.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.18
Raktáron: 25 db
Részletek

A professzionális LED körömlámpa nélkülözhetetlen eszköz a műkörömépítésben és körömdíszítésben tevékenykedő szakemberek számára. Ezek a lámpák segítenek biztosítani a tartós és gyönyörű körömtervezést, minimalizálva a kár kockázatát és maximalizálva a szépséget és az eleganciát.

Termékjellemzők:

Erőteljes LED Fényforrások: A körömlámpa rendelkezik erőteljes, speciális hullámhosszú LED fényforrásokkal, amelyek lehetővé teszik a gyors és hatékony zselék és porcelánok megkötését. A nagy teljesítményű LED-ek biztosítják a gyors és egyenletes szilárdulást, ami időt takarít meg a körömépítés során.

Beállítható Időzítő: A termék rendelkezik beállítható időzítővel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a megfelelő kötési időt az alkalmazott anyagtól függően. Például, a zselékhez való kötéshez szükséges idő általában 30-60 másodperc.

Ergonomikus Kialakítás: A körömlámpák ergonomikus kialakítással rendelkeznek, ami kényelmes és könnyű használatot tesz lehetővé. 

Állítható Teljesítmény: Elérhető a fény teljesítményének állítása, ami különösen hasznos lehet a különböző típusú körömalapanyagokhoz.

Univerzális Kompatibilitás: Ezek a körömlámpák általában univerzális kompatibilitással rendelkeznek, és alkalmasak különböző típusú körömzselékhez és porcelánokhoz.

LED technológia előnyei: Az LED technológia hosszabb élettartamot és alacsonyabb energiafogyasztást kínál, így hosszú távon is költséghatékony megoldás.

Kompakt és Stílusos Kialakítás: A körömlámpák általában kompakt méretűek és stílusos kialakításúak, így könnyen beilleszthetők egy körömstúdió vagy szalon berendezésébe.

A körmös lámpa 4 oldalról zárt, így professzionális száradást tesz lehetővé, működtetéséhez hálózati áramra lesz szükséged.

Termékleírás: 

Méret: 22x20 cm 

45 db UV/LED izzóval

LED kijelzővel 

Időzítő funkció (10-30-60-99 mp)

50.000 óra élettartam

Hálózati áramról működik

Adatok
gtin:
B08138XDL1
google_product_category:
764515
id:
586
Cikkszám:
B08138XDL1
Tömeg:
1 kg/db