Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Perlegear Állítható Mobil TV Állvány

Ez az állítható gurulós TV állvány egy praktikus megoldás, hogy könnyen elhelyezhesse a televízióját és egy DVD lejátszót egy helyen. Az AV polc kényelmes tárolóhelyet biztosít a DVD lejátszó, laptop, hangfal és a kábelek számára, így rendszerezve és tiszta módon tarthatja az audiovizuális eszközeit. A gurulós kialakítás pedig lehetővé teszi a TV egyszerű mozgatását, így könnyen állíthatja be a legjobb nézőszöget a szobájában.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 217 db
Részletek

Sokoldalú: Ez a guruló TV-állvány abszolút innováció a TV-rögzítés terén. Tökéletes azok számára, akiknek szűk a helyük, és nem akarják, hogy a TV-jük uralja a helyiséget. A tágas lakótérrel rendelkezők számára ez is bravó, mivel szobáról szobára mozgathatja. Ideális mobil monitor kijelző választás edzőterembe, irodába, iskolába, bevásárlóközpontba, repülőtérre stb. Felszerelheti játékeszközeit egy őrült menő játékrendszerhez is.
"Head-Toe Bravo": Ez a mobil TV-kocsi AV-polccal van felszerelve, amely extra tárhelyet biztosít a soundbarnak, DVD-lejátszónak, kábeldoboznak, laptopnak stb. A kettős tartóoszlop nagyméretű lyukkal rendelkezik a kábelek átvezetéséhez a jobb megjelenés érdekében. A stabil, nagy teherbírású talp kiváló súlypontot biztosít, hogy ellensúlyozza az egész egység súlyát. A nagy, sima felületű gumikerekek nem károsítják a padlót, 360°-ban elforgathatók és könnyen körbeforgathatók fapadlón vagy szőnyegen egyaránt.
Univerzális: Legyen szó lapos vagy íves, LCD, LED, OLED 4k vagy bármi másról, ez a fizetős TV-állvány a legtöbb TV-márka (Samsung, LG, Sony, TCL, Vizio, Sharp, Panasonic, Toshiba, Philips, JVC, Thomson és egyebek) VESA-mintázattal, 100x100mm-től 600x400mm-ig terjedő tartományban. Jól felépített keret akár 100 font/45 kg, 22 font/10 kg AV-polc terhelhetőségével.
Állítható: A TV-lemez közepe 44 hüvelyk és 59,8 hüvelyk közötti magasságban állítható be a földtől, AV polcként 11,8-33,5 hüvelyk magasságban. Az alap integrált szerkezete abszolút stabilitást és extra helyet biztosított más eszközök elhelyezéséhez. A dugattyúk megnyomásával a furatokba, amelyek között 50 mm távolság van, ez az egység eléri a 60,8 hüvelykes magasságot.
Ha rengeteg lehetőség közül görget, hogy egy ideális TV-emelőt találjon, válassza ki ezt a győztest. Meglehetősen egyszerű szerelés részletes grafikus útmutatóval, nem igényel ezermesteri készségeket a telepítéshez. 
A csomag tartalmaz: 1 db gurulós állítható TV állványt és 1 db hazsnálati útmutatót 

Adatok
gtin:
2211007701
Cikkszám:
810098590648
Tömeg:
1 kg/db