Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

PartyWoo Léggömbautó Játék

A 62 db-os léggömb autó játék izgalmas szórakozást nyújt gyerekeknek. Könnyűsúlyú, színes léggömbök és csatlakozó alkatrészek segítségével gyermekeid saját autókat építhetnek. A kreativitást ösztönző játék fejleszti a kézügyességet és a logikai gondolkodást. A léggömbök tartós anyagból készültek, így hosszú órákon át élvezhetik a szórakozást, miközben tanulnak és játszanak egyaránt.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 5 db
Részletek

Csomag specifikációi: a légballonos játékkészlet tartalmazza a ballonpumpát (1 db), a hordozórakéta tornyot (1 db), a ballonkocsit (2 db), a rákkocsit (1 db), a rakétát (1 db), az űrhajósokat (1 db), léggömb száj (2 db), cserélhető csövek (2 db), repülő síp (1 db), Lufi (62 db), ideális ballonos játék pumpával. Termékeink újrafelhasználhatóak

Léggömb meghajtó kocsi és indító: a ballonos autó a földön haladhat előre, a dobó pedig a levegőbe repülhet, amikor a felfújt léggömbök látják el őket energiával. Szerelje be a leeresztett léggömböket az autókba, és fújja fel a ballonokat a ballonszivattyúval. Amikor a léggömb 80-90%-ra fel van fújva, engedje el az autókat, és az automatikusan előrehalad.

Továbbfejlesztett power ballon készletek: a léggömbdobót és a léggömbautót továbbfejlesztették, hogy a gyerekek folyamatosan játszhassanak. Szivárgásmentes gyűrű akadályozza meg, hogy a léggömbjátékok kifogyjanak a levegőből, a balloncsatlakozó pedig bemélyedésbe került, hogy megakadályozza a léggömbök kilazulását, így az autók gyorsabban és tovább közlekednek. A gyerekek elégedettek! Több léggömb (62 db) kerül bele, hogy sokkal gyakrabban játszhassanak.
Kreatív játékok: a lufidobálóknak szánt lufijáték készlethez olyan gyerekekre van szükség, akik maguk fújják fel a lufikat, így láthatják és megtapasztalhatják a varázslatot. A gyerekeknek szánt léggömbjáték segít a gyerekek gyakorlati készségeinek fejlesztésében, felébreszti kíváncsiságát és megfigyelőképességét. 
Környezetbarát ajándékok: nincs szükség elemre. A ballondobálókhoz való ballonos játékkészlet időt és pénzt takarít meg a szülőknek, amikor elemeket keresnek és vásárolnak. A léggömbdobáló autós készlet ABS műanyagból készült, BPA mentes, nem mérgező, szagtalan és biztonságos. 

Adatok
gtin:
666648645907
Cikkszám:
666648645907
Tömeg:
1 kg/db