Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ParKoo Letörölhető, Mágneses Táblafilc

A ParKoo 16 részes mágneses palatábla filckészlet 14 különböző színű és 2 db fekete filctollat ​​tartalmaz, melyek törölhetők és bármilyen nem porózus felületen használhatók. A filctollak mágnessapkájukkal egyszerűen a táblára rögzíthetők, beépített radírjukkal pedig gyors javításokat végezhetünk.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.17
Raktáron: 437 db
Részletek

16 darabos mágnese táblafilc-készlet: a ParKoo filcek szárazon letörölhetőek, 14 gazdag színt és további 2 fekete színt tartalmaz, így jobban alkalmazható irodában, üzletben, iskolában, vagy akár otthon is. Bármilyen nem porózus felületen használható, beleértve a táblákat, üveget, tükröt, kerámiacsempét és a műanyagot.


Mágneses kupakok beépített törlővel: a kupakon található mágnessel a filceket a mágneses felületre ragaszthatod, majd kényelmesen leveheted és írhatsz, amikor szükséges. Megspórolhatod a száraztörlők használatát, amikor sietve kell írnod valamit a táblára. A kupakon található törlővel gyorsan tudsz javítani.


Gyorsan megszárad és könnyen letörölhető: a filcek gyorsan száradó, lemosható tintából készültek, gyorsan és teljesen letörölheted bármilyen ruhával vagy táblatörlővel.


Minőségi, biztonságos tinta: a filcek minőségi tintából készültek, amelyek élénk színűek. Használat közben enyhén alkoholos illata lehet, ami normális. A termék megfelel az ASTM D-4236 és az EN71 szabványoknak. Nem mérgezőek és akár gyerekek is biztonságosan használhatják. Megjegyzés: a készlet nem alkalmas 3 éven aluli gyermekek számára! A tintaszivárgás elkerülésének érdekében a filceket vízszintesen tárolja.


A filctoll hegye kb. 2 mm-es.

Adatok
gtin:
X002C7IBZV
google_product_category:
968182
id:
984
Cikkszám:
X002C7IBZV
Tömeg:
1 kg/db