Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

OMGAI Vízálló Meteor LED-es Világítás 30 cm

A vízálló, 30 cm hosszú Meteor LED-es világítás egy lenyűgöző és hangulatot teremtő megoldás otthoni vagy kültéri díszítéshez. A meteor hatású fények szikrázóan cikáznak és szállnak lefelé, emlékeztetve egy igazi meteor zuhanására. Az IP65 vízálló védelemnek köszönhetően ezt a világítást biztonságosan használhatja különböző időjárási körülmények között is, hogy egyedi fényjátékot teremtsen.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 95 db
Részletek

Kiváló minőség és energiahatékony: szuper fényes LED chipek, a spirálcsöves lámpák IP65 vízálló, porálló, korrózióálló, átlátszó PC anyagból készült. Alacsony energiafogyasztással és energiatakarékossággal.
Műszaki adatok: 
Csőhossz: 11,8 hüvelyk/ 30 cm
Cső mennyisége: 8 cső
LED izzók csövenként: 36
LED izzók száma: 8 cső x 36 LED (288 LED lámpa)
19,1 láb teljes kábelhossz (9 láb fő dekoratív kábel + 9,8 láb vezeték + 0,3 láb végvezeték), 
Dugó típusa: ETL listás amerikai dugó, alacsony feszültségű kimenet: 12 V , Watt: 7,2W
Meteorzápor effektus romantikus esztétikával: Led-es meteorzápor fények, minden izzó fénye egyenként, sorban ki- és kialszik, akárcsak meteorzápor vagy hóesés az éjszakai égbolton, sokszínű, nagyon szép. Használható egyben, vagy csatlakoztatható (akár öt lámpasor)
Tökéletes: újévhez, lakberendezéshez, születésnapi partihoz, Valentin-naphoz, üzleti ünnepséghez és bármilyen ünnepi alkalomhoz, piacmérnöki világításhoz, építészeti dekorációhoz, utcák, parkok, folyó menti fák kültéri díszítéséhez, városi éjszakai világításhoz, látványosságok tereprendezéséhze, kertépítéshez stb.
A csomag tartalma: 1 x OMGAI LED Meteor zuhanylámpa és 1 x termék kézikönyv

Adatok
gtin:
X000QK5PUR
Cikkszám:
X000QK5PUR
Tömeg:
1 kg/db