Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Nyakfeszítő, Nyaki Függöágy, Nyaki Húzóeszköz

Az eredeti Neck Hammock Nyakfeszítő - Nyaki húzóeszköz a nyaki fájdalom enyhítésére - Könnyen használható nyaki stresszoldó eszköz - Hordozható nyakhúzó eszköz a nyak feszültségének enyhítésére

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 6 db
Részletek

 

Márka

HYLOGY

Speciális funkció     

állítható, hordozható

Méret

egykaptafára

Töltőanyag

pamut

Alak

félkör


Erről a termékről

  • Főleg nejlonszövetből, habszivacsból, nylon hevederekből és műanyag csatokból áll.
  • Az Original Neck Hammock egy szabadalmaztatott nyaki tapadást segítő eszköz, amely a fejnek a nyaktól való gyengéd elhúzásával nyújtja és dekompresszi a gerincvelőt, ezáltal fokozza a véráramlást, oxigénnel látja el a környező izmokat, csökkenti a fájdalmat, valamint erősíti a nyak és a váll mozgékonyságát.
  • A Neck Hammock mindössze 10 percet vesz igénybe naponta, és a legegyszerűbb, hordozható, egy méretben használható megoldás a hát- és nyakproblémákra – tökéletes sportolóknak, hosszú távú repülésekhez, üzleti utakhoz, hosszú munkanapokhoz és sok máshoz!
  • A szabadalmaztatott hevederek bármilyen ajtót, korlátot vagy oszlopot körbevesznek, így rugalmasságot biztosítanak a nyaki függőágy használatához bárhol és bármikor – nincs szükség fáradságos telepítésre vagy túlméretezett felszerelésre.
  • 2 varrott, orvosi minőségű állítható pánttal rendelkezik a testreszabás, a kényelem és a tartósság érdekében.
  • A Neck Hammock-ot Dr. Steve Sudell Jr. alapította, aki több mint tíz éves fizikai rehabilitációs tapasztalattal rendelkező fizikoterapeuta. US Pat. 10,307,284, D824,035, D845,492, D845,493 és D845,494 sz.

Adatok
gtin:
X0017MU0VH-N
Cikkszám:
X0017MU0VH-N
Tömeg:
1 kg/db