Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

NeatiEase függönypálya (5 méteres)

Az 5 méteres NeatEase függönytartó kiváló minőségű anyagból készült és könnyen kezelhető. Elegáns kialakítása és hosszú hossza lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen nagyobb ablakokhoz vagy ajtókhoz, elegáns megjelenést kölcsönözve a belső térnek.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.21
Részletek

Kiváló minőségű mennyezeti függönypálya: PVC-ből készült, belül acéllemezekkel. Erős és tartós. Görgői vastagabbak, mint a közönséges hengerek és nagyobb teherbíró képességgel rendelkezik.

Rugalmas és erős: a függönysín rugalmas, így különböző formákra hajtható, hogy megfeleljen az igényeidnek.

Széleskörű alkalmazás: az íves mennyezeti sín használható térelválasztókhoz, lakóautó függönyökhöz, függönypálya-rendszerekhez, ágyelválasztókhoz, falelválasztókhoz, zuhanyfüggönyhöz, stb.

A csomag tartalma:
5 méter függönypálya
40 db görgő
16 db tartókonzol
43 db függönyakasztó
32 db csavar és horgony
Ezen kívül a pálya vágható, így akár két különálló pályaként is használható, mivel a csomag 4 db zárósapkát is biztosít.

Használat:
1. Keresd meg a fúrási pontokat a mennyezeten, majd fúrd ki a luykakat egy 6mm-es fúróval, a két pont közötti távolságnak 25-35 cm között kell lennie. Rögzítsd a fúrási helyekre csavarokkal a mennyezeti tartókonzolokat. Minden zárható mennyezeti tartókonzolnak ugyanabba az irányba kell néznie.

2. Egyenesítsd ki a függönypályát, feltekerheted, vagy akár hátrafelé is kötheted. Legyél óvatos, hogy ne fordítsd meg túlságosan a pályát, különben gyűrődhet. Szereld fel a görgőket és a kampókat a függönypályára. A pálya I-alakú, lapos oldalával felfelé, ívelt oldalával pedig lefelé. A lapos oldal a kampók rögzítésére szolgál, az íves oldal pedig a görgőkhöz.

3. Szereld fel a zárósapkákat a függönypályára!

4. Pattintsd rá a függönypályát a mennyezeti tartókonzolokra!

Adatok
gtin:
X001A9GHZ5
google_product_category:
647638
id:
374
Cikkszám:
X001A9GHZ5
Tömeg:
1 kg/db