Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Naveso Digitális Wattmérő (francia E típusú aljzattal)

A digitális wattmérő aljzat egy intelligens eszköz, amely pontosan méri az elektromos berendezések fogyasztását. Csak be kell dugni az aljzatba, és azonnal láthatjuk a készülék aktuális wattfogyasztását, valamint az időzítővel beállítható az automatikus kikapcsolás. Ez segít az energiahatékonyság növelésében, és pontosabbá teszi az elektromos berendezések használati szokásainak megértését. Ideális eszköz otthoni vagy irodai energiagazdálkodáshoz.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 42 db
Részletek

Termékleírás:

A teljesítménymérő nagy látószögű LCD-képernyővel és tiszta háttérvilágítással rendelkezik, amely könnyen leolvasható, és jobb megtekintési élményt biztosít éjjel-nappal. Saját memória funkcióval rendelkezik. Ha a fogyasztásmérőt nem csatlakoztatják hirtelen, vagy nem kapcsolják ki, a teljesítménymérő leolvasási és mérési paraméterei is tárolhatók. Francia E típusú aljzattal. 

Valós idejű monitorozás: energiaköltségmérő, amellyel egyszerűen csatlakoztathatja elektromos készülékeit ehhez az energiafogyasztásmérőhöz. A teljesítménymérő aljzata a csatlakoztatott eszköz energiafogyasztásának és villamosenergia-költségeinek figyelésével és rögzítésével kezdődik, és segít energiát és pénzt takarítani.
7 felügyeleti mód: összesen 7 felügyeleti móddal rendelkezik: a teljesítménymérő kijelzi az időt, a teljesítményt, a költségeket, a felhalmozott energiafogyasztást, a feszültséget, a frekvenciát, az áramerősséget, a teljesítménytényezőt, a minimális teljesítményt, a maximális teljesítményt és a villamosenergia-árat.
Könnyen használható: egyszerűen nyomja meg a "FUNC" gombot a teljesítménymérő aljzatán a monitorozási mód kiválasztásához, a "COST" gombot az egység áramárának beállításához, az "UP" és "DOWN" gombokat az ár beállításához.Reset gomb az összes beállítás törléséhez. A kettős díjas módban egyszerre két célt állíthat be, hogy kiszámítsa és összehasonlítsa a különböző időpontokban felmerülő villamosenergia-költségeket.
Biztonság: az árammérő gyerekzárral rendelkezik. Az ABS műanyag ellenáll a kémiai korróziónak és a hőnek, és erős felületi keménységgel rendelkezik. 

Méret: ‎14.8 x 8.2 x 6.4 cm; 

Súly : 170 Grams

Szín: fehér 

Adatok
gtin:
X001CZB7UH
Szín:
Cikkszám:
X001CZB7UH
Tömeg:
1 kg/db