Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Napenergiával Működtetett Vezeték Nélküli Gumiabroncs Nyomásfigyelő Rendszer (TPMS)

Ablakra Szerelhető Gumiabroncs Nyomásfigyelő 4 Külső Érzékelővel, Valós Idejű Hőmérséklet- és Nyomáskijelzéssel 22-87 PSI Értékekig Autókhoz, Lakóautókhoz, SUV-khoz

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

【Ablaktörlőn vagy Központi Konzolon Helyezhető el】A gumiabroncs nyomásfigyelő az ablaktörlőre helyezhető, így vezetés közben nem kell lefelé néznie, nem zavarja a látását és helyet takarít meg, biztonságosabbá téve a gumiabroncs nyomásfigyelő megtekintését.

【6 Fajta Riasztási Mód és Valós Idejű Érzékelés】Gyors légszivárgás riasztás, lassú légszivárgás riasztás, magas nyomás riasztás és magas hőmérséklet riasztás, érzékelő hibája riasztás és az érzékelő alacsony akkumulátor riasztása. A vezeték nélküli átviteli technológiával a TPMS gumiabroncs nyomásfigyelő rendszer vizuális és hangriasztást nyújt, amikor a gumiabroncs nyomása és hőmérséklete rendellenes. Emlékezteti Önt a jármű gumiabroncsainak állapotára, hogy meghosszabbítsa a gumiabroncs élettartamát és biztosítsa a vezető biztonságát.

【Napenergia és USB Töltés】Két töltési módszer biztosítja a magasabb töltési hatékonyságot, nem foglalja el az autó cigarettagyújtó aljzatát, így biztosítva, hogy a napenergia gumiabroncs nyomásfigyelő rendszer folyamatosan működhet, és beépített újratölthető importált lítium akkumulátorral, erős akkumulátor élettartammal.

【Digitális Kijelző】Az autó gumiabroncs monitor rendelkezik LCD széles látószögű digitális képernyővel, világos háttérvilágítással és világos adatokkal, legyen nap vagy éjszaka, könnyen olvasható adatokat, nyomás- és hőmérsékleti adatokat kapcsolhat (nyomásegység PSI / Bar és hőmérsékleti egység C/F. A nyomástartomány 1.5-6.0 Bar / 22-87Psi. Ennek a TPMS-nek a maximális dinamikus működési távolsága 6 méter. Elérhető 6-keréken TPMS-vel Ismétlővel, Maximális Működési Távolság: 20 méter, ASIN: B0CCP8CCRL.

【Széleskörű Kompatibilitás és Könnyű Telepítés】Minden modellhez alkalmas - 6 Bar-nál kisebb gumiabroncs nyomástartományú járművekhez, mint például autók, SUV-k, MPV-k, Személyautók, Kombik, Lakóautók stb. A vezeték nélküli telepítés és a jel fogadás egyszerűvé teszi a használatot, a 4 vízálló külső érzékelő 5 perc alatt telepíthető, nem szükséges szétszerelni a gumiabroncsait, Telepítés után néhány percig tart megjeleníteni a gumiabroncs nyomását és hőmérsékletét. És 1 év garanciát kínálunk, bármilyen kérdés esetén nyugodtan forduljon hozzánk.

Adatok
gtin:
EM0914
Szín:
Cikkszám:
EM0914
Tömeg:
1 kg/db