Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Napelemes Kültéri Spotlámpák, [4 Csomag/108 LED] (Meleg Fehér)

Napelemes kültéri spotlámpák. [4 csomag/108 LED]
2 az 1-ben napelemes tájképi spotlámpák. 3 mód és IP65 Vízállóság.
Alkonyattól hajnalig napenergiával működő, külső kerti ösvényhez.

Szín: Meleg fehér

Méret: 11.5x8.4x25 cm

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 3 db
Részletek

【Javított fényerő 57 LED-del】: A 108 nagy fényerejű LED-gyöngykel felszerelt napelemes kerti lámpák maximum 700 lumen 3000K hideg fehér fényt képesek kibocsátani. A fényvisszaverő szerkezetekkel tervezett kültéri napelemes spotlámpák csökkenthetik a fényveszteséget és növelhetik a fényerőt. Mindkét oldalon világítanak, és nagyobb, széles megvilágítási szöget biztosítanak, mint a piacon kapható többi termék.

【3 állítható fényerejű mód】: A többi 2 üzemmódú régi verziótól eltérően ezek a napelemes tájfényszórók 3 világítási móddal rendelkeznek, hogy megfeleljenek az Ön különböző igényeinek.

  1. Gyenge fény mód (30% fényerő / MAX 15 óra)
  2. Közepes fény mód (60% fényerő / MAX 11 óra) 
  3. Erős fény mód (100% fényerő / MAX 7 óra).

A  napelemes reflektorok automatikusan érzékelik a környezet fényességét. Éjszaka automatikusan bekapcsolnak, nappal pedig kikapcsolnak.

【Nagy hatékonyságú és állítható napelem】: A fény és a napelem szöge függőlegesen 90°-ban elforgatható a napenergia hatékony rögzítése és a legjobb megvilágítási szög elérése érdekében. Az újratölthető akkumulátorral és a nagy hatékonyságú napelemekkel a LANSOW napelemes spotlámpák több energiát tárolhatnak, és akár 22,5%-os konverziós arányt is elérhetnek.

【Az egyszerű beüzemelés 2 módja】: A mellékelt karókkal és csavarokkal 2 beépítési lehetőség közül választhat ezeknek a napelemes kültéri lámpáknak a felszereléséhez. Könnyedén behelyezheti őket a talajba napelemes tájvilágításként, vagy falra szerelheti napelemes fali lámpaként. Tökéletes a kert, az udvar, a terasz, a tornác, a terasz, az autóbeálló, az út, a kerítés, a medence, a garázs stb. megvilágítására.

【IP65 vízálló kialakítás és tartós minőség】: A nagy szilárdságú ABS műanyagból készült, kültéri napelemes spotlámpáink IP65 vízállóságúak, és ellenállnak a különféle rossz időjárásnak, például esőnek, hónak, fagynak és hőnek, hogy hosszabb élettartamot érjenek el. 

 

Adatok
Cikkszám:
921017910544
Tömeg:
1 kg/db