Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Neewer NW-700 Stúdió Mikrofon

Neewer NW-700 Professzionális kondenzátor stúdió mikrofon, állvánnyal, zajszűrő hálóval, remegés csillapítóval, 

3.5mm jack - XLR kábel mellékletekkel.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.17
Raktáron: 4 db
Részletek

A készlet tartalma:

  • (1) kondenzátor mikrofon,
  • (1) állítható felfüggesztésű ollókaros állvány,
  • (1) asztali rögzítőbilincs,
  • (1) fém ütőtartó,
  • (1) popszűrő,
  • (1) golyós típusú szélálló habsapka ,
  • (1)3,5 mm-es - XLR-aljzat kábel.

MEGJEGYZÉS: Hangkártya, 48 V-os fantomtáp, 1/4"-XLR-kábel és XLR-XLR-kábel szükséges lesz, amit külön tud megvásárolni; Ha jobb hanghatást szeretne, használjon hangkártyát; Használjon extra 48V-os fantomtáp adaptert (a fantom hálózati adaptert nem tartalmazza).

A professzionális kondenzátor mikrofon egy teljesen új audio áramkört alkalmaz. Rögzítsen gazdag, testes hangzást olyan forrásokból, amelyek közvetlenül a mikrofon előtt vannak. A kardioid hangfelvételi minta minimalizálja a háttérzajt, és elszigeteli a fő hangforrást.

Az állítható ollókaros állvány teljes egészében acélból készült, erős és tartós. Összecsukható típus, kényelmesen hordozható, asztalra szerelhető. A dupla merevítős karok erősek. *Maximális terhelés: kb. 35oz / 1KG*

A mikrofon popszűrője gondoskodik arról, hogy a zeneszámok könnyen érthetőek és szép hangzásúak legyenek. Továbbá arról is gondoskodik, hogy üzenete hangos és tiszta legyen, és kiszűri a nem kívánatos sziszegő és ziháló hangokat.

A fém lengéscsillapító tartó szögbeállító gombbal rendelkezik, és hatékonyan csökkenti a folyamat során előforduló zajokat. A golyós típusú szélálló habsapka megvédi a mikrofont a szél interferencia és az énekesek esetleges köpése ellen. A mikrofon nem használható mobiltelefonnal és táblagéppel. MEGJEGYZÉS: Mac-en nem működik.

 

Adatok
gtin:
X0016XXQFT
google_product_category:
907781
id:
773
Cikkszám:
X0016XXQFT
Tömeg:
1 kg/db