Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Mowetoo A4 Méretű Papírvágó

Mowetoo A4 méretű papírvágó, automatikus biztonsági gillotin papírvágó szerszám.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 43 db
Részletek
  • Professzionális iskolai papírvágó: Éles pengével, könnyen vágható az átlátszó szál mentén. Nagyon sima felületű. Hordozható és egyszerűen kezelhető, kielégíti az alapvető vágási igényeit, nagyszerű választás iskolába, otthonra és irodába.
  • Méretek: 36 x 15 x 2 cm. Egyszerre legfeljebb 12 papírlapot vág. Alkalmas A3, A4, A5 lapok, fényképek, kártyák, matricák, karton (maximum 1,2 mm), címkék stb. vágására.
  • Biztonsági kialakítás: Ez a papírvágó könnyű és biztonságos. A penge csak akkor működik, ha megnyomja, ami tökéletesen biztosítja a felhasználók, különösen a gyermekek biztonságát. Jó segítőtárs a gyerekek elkísérése a kétkezi munkában.
  • Csúszásmentes kialakítás: A gillotin papírvágó alján 6 kerek, csúszásmentes szivacs található, amelyek megakadályozzák, hogy papírvágás közben elmozduljon. Még ha üvegen is használod, a csúszásgátló szivacsok lehetővé teszik a jó rögzítést.
  • Többfunkciós papírvágó: 45-90 fokos szögmérő lappal, valamint cm-es és hüvelykes skálával, amely segít a kívánt szög és hosszúság vágásában. Ez az elem nagyszerű papírvágó iskolába, otthonra és irodába.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001HGAEJ1
Tömeg:
1 kg/db