Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Molle Taktikai Katonai Kistáska S+L (khaki)

Kompakt vízálló, használati eszköz függeszthető deréktáska külső zsebbel kültéri sportokhoz,túrázáshoz.

Szín: Khaki

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 47 db
Részletek

Termékjellemzők:
【ANYAG & MÉRETEK】 Egy termék tartalmaz 1 kis taktikai zsebet, 1 nagy taktikai zsebet és 2 karabinert. Zseb mérete (Nagy): 20.98 cm x 10.99 cm x 5.99 cm, Zseb mérete (Kicsi): 16.51 cm x 10.99 cm x 5.99 cm. Tartós 1000D nylon anyagból készült, a belső felület vízálló anyagból van.
【MOLLE RENDSZEREK】MOLLE két pánttal és nyomógombbal tervezett. Kényelmesen csatolható övhöz, hátizsákhoz, harci mellényhez, nagy táskákhoz és más MOLLE rendszerekhez mint kiegészítő tartozék. Az előlapi MOLLE rendszer alkalmas taktikai ceruzák, kések, kis zseblámpák, stb. rögzítésére.
【KÉTIRÁNYÚ CIPZÁR】A cipzár az admin zseben kétirányú, csendes zsinórhúzással, lehetővé teszi, hogy gyorsan zárja be a katonai zsebet mindkét oldalról, vagy csak az egyik oldalát nyissa meg a taktikai csomagnak anélkül, hogy teljesen kinyitná azt.
【FELVARRHATÓ TERÜLET & VÍZELVEZETŐ LYUK】A zseb elején saját felvarrható jelvényeket helyezhet el. (Csak a kis MOLLE zseben található tervezés). A taktika táska belsejében vinil anyag van bevarrva, hogy megakadályozza a nedvesség átszivárgását a külső anyagba, és az alján acél vízelvezető lyukas szegecset talál.
【TÖBBFUNKCIÓS】Az Utility EDC Admin Bag tökéletes tárolására mobiltelefonnak, kulcstartónak, GPS készüléknek, digitális kameráknak, orvosi felszereléseknek, kis szerszámoknak és minden másnak, amire könnyű hozzáférésre van szükség, valamint megerősített MOLLE rögzítési pontokkal. Ez a kis EDC eszköztartó táska alkalmas a kültéri vadászathoz, túrázáshoz, kempingezéshez, utazáshoz, vagy mint mindennapi hordozásra szánt kis kézitáska.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
B07VPBLJJK
Tömeg:
1 kg/db