Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Mini Wifis HD Kamera

Kompakt méretének és könnyű hordozhatóságának köszönhetően a Mini WiFi HD kamera ideális megoldás a mindennapi megfigyelési és biztonsági igényekhez. Kiváló minőségű HD képeket készít, és egyszerűen csatlakozik Wi-Fi hálózathoz, lehetővé téve az élő távoli megtekintést és rögzítést okostelefonról vagy táblagépről.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.17
Részletek

Mini vezeték nélküli biztonsági kameránk minőségi 2,0 MP-es képérzékelővel rendelkezik egy ingyenes alkalmazással, kameránk 1920x1080P felbontású videót tud rögzíteni 25 képkocka/mp sebességgel, magas színvisszaadás mellett. Széles látószögű objektívje nagy látótávolságot biztosít a gondozás nyomonkövetéséhez.

A továbbfejlesztett infravörös fényekkel és éjszakai látással a kamera mindent rögzít, amire szüksége van még teljes sötétségben is. Azt is beállíthatja, hogy az alkalmazás push értesítésekkel figyelmeztesse Önt, amikor a kamera mozgást észlel. A fény nélküli IR LED kialakítás gondoskodik arról, hogy ez a WiFi kamera soha ne zavarja az alvást vagy a pihenést.

Nem számít, hol tartózkodik, otthonát/irodáját/kisállatát az okostelefon alkalmazáson keresztül figyelheti, miután a kamera csatlakoztatta a WiFi-t. Tökéletes kameraként az irodában, otthon, autóban stb. Bármikor, bárhol megtekintheti az élő videót távolról.

Ez a kamera 300 mAh-s újratölthető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 1 órányi folyamatos HD videofelvételt bír ki. Emellett támogatja a rögzítést töltés közben, a hurokrögzítést, valamint a helyi TF-kártyával történő rögzítést és lejátszást (128G-ig, nem tartozék).

Kompakt méret, könnyen elhelyezhető otthon, iroda, üzlet, autó sarkában, zsebbe vagy hátizsákba helyezhető, vagy bármilyen erős mágneses hátlappal rendelkező vasra rögzíthető. Az erős mágnesek lehetővé teszik, hogy a kis biztonsági kamerát bármilyen felületre felhelyezze. Tökéletes otthonának védelmére nappal és éjszaka.

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Adatok
gtin:
192000-1120021
google_product_category:
907781
id:
766
Cikkszám:
192000-1120021
Tömeg:
1 kg/db