Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Mikrofon Popszűrő Blue Yeti és Más Mikrofonokhoz

Mikrofon popszűrő Blue Yeti és más mikrofonokhoz,

LILALIWA 15 cm-es, kétrétegű pop szűrő,

Megerősített és rugalmas 360°-os hattyúnyak

Bilincs stabilizáló kar énekfelvételhez és élő közvetítéshez

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 58 db
Részletek

【Kétrétegű popszűrő】- A LILALIWA mikrofon popszűrő kétrétegű nejlonhálót alkalmaz, amely hatékonyan csökkenti a kitöréseket, a szél interferenciáját és a nyálpermetet felvétel vagy adás közben, és segít a felhasználóknak a tiszta és hangos hangzásban.

【TISZTABB HANG】 - Kiküszöböli a szörnyű sziszegő és zizegő hangokat, valamint az "S" betű kiejtését, és blokkolja azokat a csúnya "kitöréseket", amelyeket a "B" és "P" hangok kiejtése okoz.

【Állítható hattyúnyak】- A népszerű hálós védőburkolat rugalmas, 360°-os hattyúnyak bilincs stabilizáló karral rendelkezik, amely elbírja saját súlyát, és elég erős a mikrofonállvány megtartásához.

【Könnyen összeszerelhető】 - Az állítható csavaros forgatható bilincs karcolásgátló tartóval különféle cső alakú rögzítőtengelyeket vagy mikrofonállványokat tarthat, hogy megakadályozza a berendezés károsodását.

【Védd meg szeretett mikrofonodat】 - A LILALIWA professzionális kétrétegű popszűrőt énekeseknek, streamelőknek és színészeknek tervezték, akik a legjobb teljesítményre vágynak. Ezenkívül megvédheti személyes mikrofonját a köpésektől.

 

Adatok
gtin:
X0014HKOCP
Cikkszám:
X0014HKOCP
Tömeg:
1 kg/db