Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Merece Nano Ionos Arcpárásító Mitesszer Eltávolító Készlettel és Hajpánttal

Merece nano-ionos arcpárásító mitesszer eltávolító készlettel és hajpánttal

Szín: kék
Anyag: Műanyag
Márka: Merece
Bőrtípus: Minden bőrtípusra
Kapacitás: 100 milliliter

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 6 db
Részletek

A termékről:
Nano-ionos arcgőzölő, profi bőrápolás: Zavarja a bőrápolás ebben a különleges helyzetben? Kipróbált már mindent, az arcmaszkoktól az orrcsíkokig, a spa kezelésektől a meleg zuhanyig, de a bőr továbbra is rossz állapotban van? Így a jobb bőrért egy profi gőzölő segít. A fejlett technológia egyedülálló permetező lámpát biztosít, a Merece gőzölő ionos gőzt nyújt a pórusok megnyitásához, mélyebb behatoláshoz, a kisebb pórusok és ragyogóbb bőr felfedéséhez.
100 ml-es víztartály és UV-fényes sterilizálás: a Merece arcgőzölő 100 fokban kibővített víztartállyal van felszerelve, amely 12-15 percig hidratáló és tisztító ködöt bocsát ki. Beépített szabadalmaztatott UV-fertőtlenítő rendszerrel, a Merece női arcgőzölője sterilizálja a nano-ködöt mielőtt az a fúvókából kijön, biztosítva, hogy a gőz tiszta és 100% biztonságos, így védelmet nyújtva a bőrének.
Multifunkciós és mély behatolás: Nano-részecskék által előállítva, a Merece arcgőzölő hidratálja és ápolja a bőrt. Ezen kívül az arcgőzölő a mitesszerek számára óvatosan eltávolítja a sminket, a szennyeződéseket és egyéb szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat és megtisztítja a mitesszereket. Nemcsak szép a megjelenése, hanem tökéletes gőzlöketet is nyújt 10 percre, előkészítve és alapozva a pórusokat minden kivonáshoz és arcmaszkhoz, amit alkalmaz.
Otthoni spa műanyag szag nélkül: Az otthoni arcgőzölő növeli a vérkeringést a bőrben, növelve a bőr belső hőmérsékletét. Amikor megnöveli a bőr hőmérsékletét, az oxigén a felszínre áramlik és új tápanyagokkal látja el a bőrsejteket, ami előnyös a bőrápolás számára. Az arcgőzölő spa élményt hozhat az otthoni fürdőszobájába. Normális, ha van szaga, amikor megkapja az arcgőzölőt, ez idővel elillan.

Amikor megkapja, kérjük, öblítse ki 3-4 alkalommal, mielőtt használná.

Adatok
Cikkszám:
X0016Y1ICB
Tömeg:
1 kg/db