Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Marokerősitő

A marokerősitő segít erősíteni a kézfogásod, és remek kiegészitő a napi edzések során.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.05.21
Részletek

Állítható ellenállású - kézi markolaterősítő A kézerősítő 22-110 Ibs (10-50 kg) állítható ellenállás tartományt tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy az ellenállást saját képességeinek megfelelően állítsa be, és növelje az értéket, ha erősödik. Mindez egyszerűen megtehető a kis fekete tárcsa elforgatásával. 
Ergonomikus kialakítás - Kézerősítő csúszásmentes gumi markolat jól megakadályozza, hogy véletlenül kicsússzon a kezéből, amikor izzadt és nedves lesz. Tökéletes férfiaknak, nőknek, időseknek és fiataloknak. 

Praktikus és szükséges - kézi markolat. Tökéletes az ujjak, tenyér, csukló és alkar erejének és sebességének javítására, valamint segít a stressz oldásában. Ideális sportolóknak, zenészeknek, zongoristáknak, hegymászóknak, golfozóknak, testépítőknek, teniszezőknek stb.
Tartós - rozsdamentes acél rugós és tömör acél csuklópántos kézi markolat bilincs: Az erős rozsdamentes acél rugó és a tömör acél csuklópánt tökéletes kézfogást biztosít a napi edzéshez hosszú ideig. 

A Premium Material Handle kiváló minőségű, csúszásmentes puha gumiból és rozsdamentes acél rugóval készült, erős és tartós. A fogantyú megerősítése Az ergonomikus puha fogantyú kényelmesen fogható, és nem sérti meg a tenyerét. Akár otthon, akár útközben, akár az irodában, a kiságyunk a tökéletes társ. 
Funkció: Erősítse ujjait és alkarját, erősítse a fogást.

 

Adatok
gtin:
X00167JOTH
google_product_category:
551749
id:
188
Cikkszám:
X00167JOTH
Tömeg:
1 kg/db