Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Aituitui Mágneses Rajztábla Gyerekeknek

A mágneses rajztábla gyerekek számára szórakoztató és kreatív eszköz. A könnyen törölhető felületen gyorsan és tisztán rajzolhatnak mágneses ceruzákkal, fejlesztve a kézügyességet és kreativitást. A gyerekek szabadon kifejezhetik magukat, majd egyszerűen törölhetik a rajzokat, újraindítva a játékot. A mágneses tulajdonság biztonságos és tiszta játékot biztosít, miközben szórakoztató és interaktív környezetet teremt a gyerekeknek, ahol képzeletük szárnyalhat. Ez a játék segíti a tanulást és fejleszti a kreatív gondolkodást, miközben órákon át szórakoztatja a gyerekeket.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

 

Várhatóan nálad
2024.04.18
Raktáron: 232 db
Részletek

4 színt (piros, sárga, kék, zöld) jelenít meg, amelyek élénkebbé teszik a gyerekek rajzolását. Két bélyeg is van, amelyek szórakoztatóvá teszik gyermeke rajzát.
A gyerekek igényeik szerint könnyedén felszerelhetik és eltávolíthatják a rajzlap 4 lábát, lehet függőleges, ferde és lapos. Segíti a gyermekek helyes üléstartásának kialakítását.
Mágneses asztal, nem mérgező, kiváló minőségű ABS anyagból. Lekerekített élek és lágy ívek a lehetséges sérülések kiküszöbölésére. A firkatábla többször is használható. Csak lassan csúsztassa a radírt balra és jobbra mint a törléséhez a rajztáblán.
Egy kis ecset egy nagy világot ábrázol, a gyerekek pedig megmutathatják szüleiknek a felépített színes világot, és érdekes interakciókon keresztül fedezhetik fel a gyerekek kreativitását.
Játszójáték kisgyerekeinek, könnyen hordozható fogantyú, a könnyű használatért. Gyakorolja a színes érzékelési képességet, nagyszerű választás születésnapra/karácsonyra.

Anyag: Műanyag
Szín: Zöld
Gyártó által javasolt életkor: 12 hónapos és idősebb
Termék méretek: 20 x 23 x 22,35 cm;
Súly: 450 gramm

 

 

Adatok
gtin:
X0011BQ64J
google_product_category:
968182
id:
971
Cikkszám:
X0011BQ64J
Tömeg:
1 kg/db