Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

MYCARBON Mágneses Csuklópánt Ajándék férfiaknak 15 Erős Mágnessel Kézi Eszközökhöz

Állítható mágneses csuklópánt, 15 erős mágnessel csavarok, anyák, kütyük rögzítéséhez. Szerszámöv, menő karácsonyi ajándék férfiaknak és nőknek, születésnapi ajándék karszalag férjnek

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek
  • A kiváló minőségű 1680D ballisztikus nylon szövet és puha háló teszi a mágneses csuklópántot szakadásállóvá, jó légáteresztővé, nagyon stabil alakúvá, kopásállóvá és nem bolyhosodóvá, és hosszú ideig használható.
  • A belsejében 15 erős mágnes található 3 sorban, és 2 zsebbel van felszerelve, amelyek elegendő helyet biztosítanak a mágneses és nem mágneses szerszámalkatrészek tárolására a legtöbb javítási üzleti igény kielégítésére.
  • Az egy méretben állítható tépőzáras kialakítás férfiak és nők számára egyaránt használható, hasznos segítséget nyújt szerelőknek, karbantartóknak, építőknek, asztalosoknak, autószerelőknek, vízvezeték-szerelőknek, barkácsolóknak, hordható csuklón, övön vagy munkaállványon várakozva .
  • A mágneses csuklópánt olyan, mint egy harmadik kéz, amely segít az apró és könnyen elveszett alkatrészek és szerszámok, például csavarok, szögek, anyák, csavarok, fúrószárak, csavarkulcsok, imbuszkulcsok, alátétek stb. rendszerezésében és beszerzésében, így kényelmesebbé teszi a munkáját.
  • Mágneses karszalag ajándék apának, nagypapának, férjnek, feleségnek, barátnak, barátoknak, klassz és hasznos ajándék karácsonyra, születésnapra vagy más különleges ünnepekre
  • Ajándék az apának, akinek mindene megvan
  • Karácsonyi ajándék férjnek

Adatok
gtin:
B0BHCBJMZM
Cikkszám:
B0BHCBJMZM