Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

MOSUO Mágneses Telefontartó

Szupererős, könnyen felszerlhető mágnes, hogy autódban is kényelmesen tarthasd a mobilodat.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.18
Raktáron: 1557 db
Részletek

Többcélú mágneses rögzítés: a mágneses telefontartó bármilyen sík, sima felületre felragad, nem zárja el a szellőzőnyílást, valamint az autó szélvédőjét. Biztonságosan tartja a telefonodat vagy a kulcsaidat az autóban, a konyhában, az irodában, a nappaliban, vagy bármilyen sík felületen (pl. falon).


Szupererős és stabil mágnes: a nagy, 40 mm-es méretnek köszönhetően alig észrevehető, amikor épp nem használod; ez erősebb mágneses erőt és hosszabb élettartamot biztosít a Mosuo mágnesnek. Nincs esély arra, hogy leessen: a beépített 4, erős mágnes mindenféle eszközméretet megtart.


Széleskörű kompatibilitás: ez az autós telefonmágnes minden eszközzel működik, legyen akár kicsi, akár nagy. Használható többek között:
- iPhone X/Xs/XR/8/7/6/6s plus
- Galaxy S9/S8, Edge, S7, S6
- Huawei P20/p9,
- GPS-készülékekhez
- MP3 lejátszókhoz
- további okostelefonokhoz


Könnyen felszerelhető: a mágneses telefontartóhoz 4 db fémlap tartozik, amelyekkel könnyű a felhelyezés, hiszen elég csak ráragasztanod valamilyen lapos felületre. A telefontartó alapja puha és kiváló minőségű gumi textúrából készült, hogy nehogy megkarcolja a készülékedet.

 

Útmutató a Mount felszereléséhez:
- húzd le a matricát a tartóról, majd ragaszd fel
- helyezd a telefon és a tok közé a fémlapot, vagy ragaszd be a fémlapot a tok belsejébe, vagy kívülre


Egyéb tudnivalók:
- a fémlemezek zavarják a vezeték nélküli töltési képességeket. A vezeték nélküli töltés használata előtt távolítsd el a fémlemezt!
- vastagabb telefontok zavarhatja a mágneses tapadást
- helyezd a mágneses fémlemeezt a tokjába a burkolat és a telefon közé, vagy ragaszd rá a kerek mágneses fémlemezt a telefonra vagy a GPS-re
- a mágneses telefontartó első használata előtt győződj meg arról, hogy a műszerfal felülete tiszta. A tartó felragasztása után várj legalább 6 órát, amíg a ragasztó megköt.


A csomag tartalma: 2x Mosuo mágneses telefontartó, 2 kör alakú fémlap, 2 téglalap alakú fémlap, két 3M öntapadó matrica.

Adatok
gtin:
X000ZMIKXF
google_product_category:
541825
id:
120
Cikkszám:
X000ZMIKXF
Tömeg:
1 kg/db