Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

MOMMED Pulzoximéter LED Kijelzővel

Ez a pulzoximéter modern és kompakt kialakítással rendelkezik, LED-es kijelzővel, amely könnyen leolvasható adatokat nyújt a vér oxigénszintjéről és pulzusszámról. Kényelmesen illeszkedik az ujjhegyre, és gyors és pontos méréseket tesz lehetővé, ideális eszköz sportolás közben, vagy egészségi állapot ellenőrzésére otthoni használatra. A LED kijelzőn jól látható adatokkal segíti a felhasználót az egyszerű és hatékony pulzoximéter használatában.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 400 db
Részletek

Pontos mérés: a pulzoximéter képes nyomon követni az SpO2-t vagy a vér oxigénszaturációs értékeit, a pulzusszámot és a perfúziós indexet (PI), így jobban megértheti a sejtjei által elnyelt oxigén mennyiségét.
Egyértelmű eredmények: Az ujj oxigénmonitorunk 1,1 hüvelykes LED-kijelzővel rendelkezik, és megjeleníti a pulzusszámot, az SpO2-szintet és az előzményeket. Könnyen megtekintheti az eredményeket, és utasításokat kaphat az egyszerű használathoz.
Könnyen használható és olvasható: egyszerűen helyezze be az ujját a fotoelektromos ujjbegy-érzékelőbe, és egyértelműen pontos eredmények jelennek meg a képernyőn. Az egykattintásos kialakítás egyszerűvé és könnyen használhatóvá teszi oximéterünket.
Többszörös felhasználás: minden oxigénmonitor minőségét szigorúan tesztelik annak érdekében, hogy a felnőttek és a gyermekek a legjobb oxigénmonitort kapják. Otthon és sportolás közben is használható.
Kérjük, vegye figyelembe a részleteket: az pulzoximéter 2 db AAA elemmel érkezik, amelyek kikapcsolásával automatikusan meghosszabbítják az elem élettartamát. Nagy sűrűségű műanyag szerkezet, mely könnyű és könnyen hordozható.

Súly: 80 g

Méret: 5,7 x 3,1 x 3,05 cm

Szín: Fehér

 

Adatok
gtin:
B09BR2TK9N
Szín:
Cikkszám:
B09BR2TK9N
Tömeg:
1 kg/db