Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

MHO+ALL Autósülés-Védő 2db (Fekete)

MHO+ALL Autósülés-védő 2 darabos készlet gyermek autósülésekhez.

Nagyméretű autósülés-védő, amely vízálló, 600D anyaggal készült, és 2 tárolózsebbel (ütközéspróbának tesztelve)

Alkalmazás típusa: Univerzális illeszkedés
Márka: MHO+ALL
Szín: 2 darabos csomag

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Termékjellemzők:
Teljes védelmet nyújt az autósüléseknek: Az MHO+ALL gyermeküléshez készült autósülés-védő hatékonyan védi az autó üléshuzatát a foltoktól, karcolásoktól és benyomódásoktól, nem kell többé aggódnia az autósülések tönkremenése miatt, amikor gyerekek vannak az autóban, ezáltal maximalizálva az autó visszértékét és meghosszabbítva járműve élettartamát.
Könnyen tisztítható és telepíthető: Nincs szükség sok időt töltenie a tisztítással, egyszerűen törölje le a szennyeződéseket nedves ruhával. Az MHO+ALL autósülés-védőt 2 perc alatt fel lehet szerelni az állítható pántok segítségével, szilárdan rögzíti az autósülés-védőt és a helyén marad.
Csúszásmentes tervezés: Az autósülés ülésvédőnket csúszásmentes anyaggal terveztük az ellenkező oldalon, és strapabíró csúszásgátló megerősített sarkokkal. A kemény viseletű oxford anyag és a textúrázott felület arra jó, hogy megakadályozza a babaülést az elcsúszástól. Tökéletes azoknak, akik gyerekekkel, egész családdal, babákkal vagy kisállatokkal utaznak.
Többfunkciós védő: Az XL méretű autósülés-védők alkalmasak állatülés-huzatként kutyához vagy macskához. A 2 db praktikus hálós zseb gyors és rendezett hozzáférést biztosít játékokhoz, snackekhez, italokhoz, üvegekhez, törlőkhöz.
Nincs anyagolvasás és színtártalom a ülésproblémákon: Az MHO+ALL ultra-strapabíró autósülés-védő készletek magas hőmérsékletállósággal rendelkeznek, még forró időben sem olvadnak el, így nem kell aggódnia amiatt, hogy összefoltozza a bőrét vagy szövetes ülését! Nem hagy nyomot vagy ragacsos maradványt semmilyen színű ülésen, legyen az bármilyen világos, bézs vagy fekete ülés.

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X0017EFIX5
Tömeg:
1 kg/db