Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

MEISHANG Fém Összecsukható Gyermek Olvasóállvány, Könyvtámasz (fekete, űrhajós)

Szín: fekete
Anyag: Fém
Márka: MEISHANG
Stílus: Modern
Forma: Dőlt asztali

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 223 db
Részletek

A termékről:
1. Tartós anyag: a könyvtartó kiváló minőségű fémből és műanyagból készült, felülete festett, rozsdamentes, tartós, erős platformot biztosít még a legsúlyosabb könyvek számára is.
2. Állítható szög: 6 szög szabadon állítható, és minden szöget kényelmes olvasási szögre lehet beállítani. A könyvtartó különböző hornyokkal rendelkezik a mozgatható háttámlán, amelyekkel a magasság és a szög az igényeinek megfelelően állítható. Elősegíti a megfelelő testtartást a jobb gerincegészség érdekében.
3. Széleskörű alkalmazások: ez a könyvespolc kibővíthető, így bármilyen méretű könyv használható. Például: receptek, A4-es papírok, referenciakönyvek, mesekönyvek és táblagépek.
4. Barátságos tervezés: ergonomikusan kialakított, hogy megakadályozza a nyak fáradtságát és fájdalmát. A megfelelő olvasási testtartás javítja a gerinc egészségét és a rövidlátást, különösen a diákok, irodai dolgozók, művészek stb. számára.
5. Könnyű tárolás: Két fém tartó van, amelyek által összehajthatja az egész könyvtartót a könnyű tárolás érdekében, és használaton kívül könnyedén összecsukható és laposra hajtható.

Részletek:
Gyártó: MEISHANG
Márka: MEISHANG
Termék Méretei: 21 x 16,5 x 19 cm; 590 gramm
Szín: fekete
Anyag Típusa: Fém
Termék Súlya: 590 g

Adatok
Szín:
Cikkszám:
X001BTMP41
Tömeg:
1 kg/db