Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Lufifújós Dinós Játékkészlet Gyerekeknek

Ez egy lufifújós játékkészlet. A kicsi szórakozhat a játékdinóval vagy repülő rakétával, amelyet újra és újra lufival hajtanak meg. Eközben több tudományos és fizikai ismeretet is elsajátíthatnak.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 18 db
Részletek

OKTATÓ JÁTÉK: A lufiindító készlet alkalmas 3-6 éves fiúknak és lányoknak, hogy fejlesszék gyermekük megfigyelő- és kézügyességét. Ez jó választás, ha olyan játékokat keres, amelyek ösztönzik a nyitott végű, aktív játékot és a problémamegoldást.

VERSÉNYAUTÓ ÉS RAKÉTA MÓD: Két szórakoztató és oktató projekt van, amelyek kihasználják a lufi által létrehozott tolóerőt. A levegő a lufi hátsó részéből távozik, tolóerőt létrehozva, így az autó gyorsan mozoghat, a rakéta pedig repülhet. A lufiindító autó játék készlet segítségével a gyerekek számos kísérletet és tevékenységet hozhatnak létre otthon.

BIZTONSÁG ÉS MAGAS MINŐSÉG: Az ABS műanyagból készült, elemek nélkül működő lufi játékkészletet jóváhagyta a CPSIA teszt, így a gyerekek biztonságosan játszhatnak vele. A lufit újra és újra fel lehet használni, amíg vagy tönkremegy, vagy kilyukad. A lufi pumpa tartós anyagokból készült sima felülettel, ahogyan a képen is látható, ami nem árt a kisgyerek bőrének.

GYERMEK-SZÜLŐI INTERAKTÍV JÁTÉK: Hozzon egy kis tudományos szórakozást a játékba gyermekével. A gyerekek felfedezhetik az erőket és a mozgást ezekkel a lufi által hajtott játékautókkal a felnőttek segítségével. Ez egy remek osztályterem oktatójáték is az iskolai tanároknak vagy óvodapedagógusoknak.

Csomag tartalma: A képeken látható játékok, 12 db lufival.

Adatok
gtin:
X001AD1VEX
Cikkszám:
X001AD1VEX
Tömeg:
1 kg/db