Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Loolinn X26 Drón

Az X26 drón kiváló választás mind a kezdő, mind a haladó drón pilóták számára. Robusztus kialakításával stabil repülést és könnyű kezelhetőséget biztosít.Az X26 drón kompakt méretével könnyedén hordozható, és hosszú repülési idejével hosszabb élményeket kínál.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

 

Várhatóan nálad
2024.03.05
Részletek

Kiváló Automatikus Ütközésvédelmi Technológia: Beépített infravörös érzékelők gondoskodnak róla, hogy a drón automatikusan elkerülje a falakat, TV-ket vagy embereket, így elkerülve a sérüléseket.

Akár 14 Perc Repülési Idő: Ez a gyerekeknek szánt drón két frissített akkumulátorral érkezik, így összesen akár 14 percig is repülhet.

Biztonságos: Az összes propeller teljesen be van borítva egy tartós burokban a gyerekek biztonsága érdekében. Nincs szükség aggodalomra a kis ujjak sérülése miatt. Biztonságosan játszhatnak vele a gyerekek.

Könnyen Reptethető: Nagyon egyszerű beállítani és könnyű reptetni, így gyermekei is könnyedén kipróbálhatják anélkül, hogy bármilyen aggodalomra lenne szükség. Emellett kézivezérléssel is használhatja, így rendkívül egyszerű és szórakoztató.

Adatok
gtin:
X001BM51XF
google_product_category:
968182
id:
966
Cikkszám:
X001BM51XF
Tömeg:
1 kg/db