Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Lightswim Wi-Fi Endoszkóp

A WiFi endoszkóp egy kompakt, vezeték nélküli eszköz, amely lehetővé teszi a mobil eszközökkel való csatlakozást. Képes vizsgálni nehezen elérhető területeket, mint például vezetékek, csövek vagy gépjárművek motorja. Az endoszkóp kamerája élő képet közvetít egy okostelefonra vagy táblagépre WiFi-n keresztül. A felhasználók könnyedén megfigyelhetik és rögzíthetik a vizsgált területet az alkalmazás segítségével. Ezáltal időt és energiát takaríthatnak meg hibaelhárításnál, javításnál vagy vizsgálatoknál, miközben minimalizálják a károk kockázatát.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 21 db
Részletek

Termékleírás:

5,5 mm-es vezeték nélküli endoszkóp- A lightswim vezeték nélküli endoszkóp szonda átmérője mindössze 5,5 mm, és csaknem 3 mm-rel kisebb, mint a piacon lévő többi endoszkóp. Ez a legkisebb Wi-Fi endoszkóp lencse. A visszahúzható fogantyú megkönnyíti a szűk és sötét területek elérését, roncsolásmentes ellenőrzésekhez, mint például a járműkarbantartás, a fali áramkör észlelése, a lefolyócső javítása és a háztartási készülékek.
1080P HD felbontás- A 2.0MP 1080P HD COMS chippel ez a WiFi endoszkóp kiváló élményt nyújt a képek és videók rögzítésében. A 30 képkocka/mp sebesség egyenletes képminőséget biztosít a rezgések során. 6 állítható fényerősségű LED-lámpával van felszerelve, amelyek csökkentik a túlexponálást és javítják a láthatóságot gyenge fényviszonyok között, így a sötét területeken könnyebb a láthatóság.
Szabad zoom- A zoom funkcióval 400%-ra nagyíthatja a képet. Könnyen állítható szög az alkalmazásban.
Frissítés megőrzése- 1) A vízálló, 5 méter hosszú, rugalmas, félmerev IP68-as kábellel formában tarthatja, és bármilyen nehezen elérhető helyre nyújthatja a szemét. 2) Nagyobb akkumulátor, beépített 2600 mAh-s újratölthető lítium akkumulátor. A Lightswim Snake Inspection Kamera a teljes feltöltés után akár 4 órán keresztül folyamatosan működik.
Ideális műszereszköz - intraorális kamerarendszerekhez, víz alatti kamerákhoz, vízálló mikrokamerákhoz, gépjármű-detektorokhoz, szennyvízcső-detektorokhoz, kutatási és mentési szolgáltatásokhoz, bűnügyi és egyedi detektorokhoz, régészeti felderítésekhez, áramköri kártya észleléséhez, otthoni ápoláshoz, repülési és űriparhoz, gondozáshoz és traktoripar, kőolajfúróipar, építőipar. stb.

Méret: ‎15.3 x 13.3 x 6.9 cm; Súly: 400 Grams

1 db LR44 elem szükséges. (csomag tartalmazza)

Adatok
gtin:
X0015R1VBH
Cikkszám:
X0015R1VBH
Tömeg:
1 kg/db