Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Laborio Ergonomikus Egérpad Csuklótámasszal (Fekete)

Kényelmes egérpad csuklótámasszal, csuklófájdalmak enyhítésére szolgáló gél egérpad, csúszásmentes gumi alaplapú egérpad laptophoz, számítógéphez, irodai és otthoni használatra (fekete)

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Raktáron: 27 db
Részletek

【Ergonómikus egérpad】 A kényelmes gél csuklópárna részben megtámasztja a csuklót, hogy maximális tartást biztosítson, nem könnyű deformálni, csökkenti a fájdalmat és megelőzi a kéztőalagút szindrómát. Minden típusú egérhez használható; vezetékes, vezeték nélküli, mechanikus, lézeres és optikai.
【Sima Lycra anyag】 A csuklótámaszos egérpad prémium Lycra szövetből és gél csuklótámaszból készült. A sima Lycra borítás javítja az egér követési mozgását.
【Továbbfejlesztett egérpad mérete】 Optimális alakú és méretű nagy egérpad (10,6" x 9" x 1,18"). Könnyebben és szabadabban mozgathatja az egeret. Tökéletes munkához, játékhoz, vagy ajándékként barátainak vagy családjának. (Megjegyzés: Ügyeljen arra, hogy az asztalon legyen elég hely a csuklótámaszos egérpad számára.)
【Csúszásmentes gumialap】 Az ergonomikus egérpad csúszásmentes szilikon talppal rendelkezik, amely szilárdan megragadja az asztalt anélkül, hogy könnyen elcsúszna, így stabil működést biztosít. Tökéletes gyors, folyamatos működésű egerekhez, különösen játékosok számára.

Adatok
gtin:
X0019W1857
Szín:
Cikkszám:
X0019W1857
Tömeg:
1 kg/db