Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

LUMEXX Starry Light Galaxis Projektor Világítás

LED csillag éjszakai fényhullám galaxis projektor bluetooth usb hangvezérlés zenelejátszó 360 forgatás éjszakai világítás lámpa hálószoba dekoráció halloween ajándék

Részletek:

Kivetítés technológia: LED

NEM lehet WiFi-vel rácsatlakozni.

Alkalom: Hálószoba, Ajándék, Parti, Esküvő, Szabadság, Otthoni

A doboz tartalma: Kézkönyv, 1 x Távirányító, 1 x kivetítő

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Részletek

Áttekintés

Miért ajánljuk?

[Galaxy Projektor] Tartalmaz 10 színkombinációt, melyekből egyedileg vagy együtt használva csillagközi köd, óceáni hullámok és éjszakai csillagos égbolt hatást hoznak létre. A sebességet, színt és fényerőt szabadon állíthatod, hogy megteremtsd álmodozó galaxisod.
[3 az 1-ben Zenelejátszó] A Csillag Projektor Bluetooth-n vagy USB-lejátszón keresztül zenelejátszást támogat. Lehetővé teszi, hogy élvezd a zenét és a projekciós hatást együtt. A csillagközi köd projektor a zene ritmusára körbeforgathat és színt változtathat, így elképesztő hatást kelthet.
[Távirányító és Időzítő] A távirányító segítségével nem kell elmenned a kütyühöz, hogy beállítsd a fényt és a zenét. Azt is beállíthatja hogy 1 vagy 2 óra után automatikusan kikapcsoljon az eszköz magától, és az éjjeli fényprojektor segíthet abban, hogy könnyedén elaludjon a gyermeke.
[Gyermekeknek Zene és Csillagközi Projektor] Az óceáni lámpa és a csillagos ég projektort a gyerekszoba falára és mennyezetére helyezve segít serkenteni a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és kreativitását. Ráadásul éjszakai lámpaként is használható, hogy a gyerekek jól aludjanak.
[Ajándék Családtagoknak és Barátoknak] A galaxis fény hangulata csodálatos légkört teremthet születésnapi bulihoz, összejövetelhez, karácsonyhoz, randizáshoz, esküvőhöz, pihenőidőhöz és sok más alkalmakhoz. Ez egy szép ajándék, amit mindenki szeretni fog!

Nem lehet WiFi-vel rácsatlakozni.

 

Adatok
gtin:
X0001LSLXX
Cikkszám:
X0001LSLXX
Tömeg:
1 kg/db