Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

LEPO Egykaros Magas Ívű Konyhai Mosogató Csaptelep

LEPO Egykaros, magas ívű, szálcsiszolt nikkel, kihúzható konyhai mosogató csaptelep, modern rozsdamentes acél Rv csaptelep lehúzható permetezővel.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 11 db
Részletek

Biztonságos és egészséges: A LEPO mosogatóhoz való konyhai csaptelep prémium rozsdamentes acélból készül, amely környezetbarát, ólommentes, és biztosítja, hogy a szálcsiszolt nikkel konyhai csaptelepen áthaladó víz természetes, higiénikus és egészséges legyen családja számára.

Könnyen telepíthető: A lehúzható konyhai csaptelep "Quick-In" rendszere mindössze 4 egyszerű lépést igényel a csap felszereléséhez, vízvezeték-szerelők és speciális szerszámok nélkül, és mindössze 15 percet vesz igénybe a szerelés befejezése. 

Kiváló érték: A kihúzható konyhai csaptelep mosogató permetezővel rendelkezik egy nagy ívű kifolyóval, amely elegendő helyet biztosít a mosogató felett, és 360 fokban elforgatható, ami nagyobb mozgást és rugalmasságot tesz lehetővé. Két funkciós szórófej-beállítás könnyen váltható az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően. Az egyik funkció tökéletes poharak és tartályok töltésére, míg a másik ideális a szennyeződések leöblítésére, valamint a tányérok és edények előkészítésére.

Nincs szivárgás: Ez a szálcsiszolt nikkel konyhai mosogató csaptelep kerámia lemezkazettával érkezik, amely rendkívül kemény és masszív. A szivárgást az akadályozza meg, hogy a tárcsák gyorsan forognak egymás ellen, hogy szabályozzák a víz áramlását a csapból.

Könnyen tisztítható: A szálcsiszolt nikkel bevonatú konyhai csaptelep könnyen törölhető és karbantartható, ami csökkenti a munkaterhelést, és frissen néz ki!

Adatok
Cikkszám:
X0014AGG01
Tömeg:
1 kg/db